Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:22  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

JORNADA HISTÒRICA PER AL COL·LECTIU BLAUGRANA A MONTMELÓ

  • 35è Aniversari PBMontmeló i 27a Trobada de Penyes del Vallès

    35è Aniversari PBMontmeló i 27a Trobada de Penyes del Vallès

  • 35è Aniversari PBMontmeló i 27a Trobada de Penyes del Vallès

    35è Aniversari PBMontmeló i 27a Trobada de Penyes del Vallès

  • 35

    35

7/11/2016

La presenca de cinc membres de la plantilla del FC Barcelona de la temporada 1973-1974 en els actes del 35 aniversari de la Penya Blaugrana de Montmeló, va fer que la jornada es convertís en un acte molt emotiu i especial.

Diumenge passat 6 de novembre, es va dur a terme l'acte central del 35 aniversari de la PBMontmeló i la 27a Trobada de penyes del Vallès. La jornada va començar molt d'hora amb un clínic de futbol sala conduit per l'exfutbolista Jordi Torras. Poc després va ser el torn del mític jugador d'handbol Eugenio Serrano, que va impartir un clínic d'handbol.

Per la seva banda, cap a les 11 hores van arribar a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament, Asensi, Marcial, Reixac, Costa i Mora, cinc dels components de la històrica plantilla del 73-734 que va liderar Johan Cruyff.

Després de signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament, els exjugadors blaugranes van ser els autèntics protagonistes del dia ja que van compartir una ponència col·loqui al costat dels periodista Josep Maria Artells i Joan Poquí i amb el president de l'Agrupació de Jugadors del Barça, Ramon Alfonseda.

Les anégdotas sobre el tipus de futbol que es va fer en aquesta època es sucedian una rere l'altra i la sala es va omplir de públic local i de les penyes de la comarca. Per finalitzar aquest acte, jugadors, penyistes i aficionats es van fer una foto conjunta al centre de de la plaça de la Vila.

Els actes de celebració van finalitzar a la Sala Polivalent amb un dinar de germanor, on tots els protagonistes del dia van presidir la taula principal, al costat del president de la Penya, Gerard Tarrès i l'alcalde, Antoni Guil.

El FCBarcelona també va cedir per a l'ocasió una exposició itinerant sobre els projectes de futbol solidari a l'Àfrica i sobre el Nou Camp Nou, que es van poder veure a l'entrada de la Sala de la Concòrdia, així com la samarreta original de Cruiff que va portar al 0 a 5 contra el Madrid, i la Copa de la lliga de la temporada 1973-74.


Data de modificació: 10/11/2016 20:19:03