Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:45  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

NOVA SESSIO TALLER DE L'ESPAI DE DEBAT EDUCATIU (EDE)

  • L'Espai de Debat Educatiu reprèn la seva activitat

    L'Espai de Debat Educatiu reprèn la seva activitat

  • L'Espai de Debat Educatiu reprèn la seva activitat

    L'Espai de Debat Educatiu reprèn la seva activitat

30/4/2018

Dilluns 7 de maig, l'Espai de Debat Educatiu reprèn la seva activitat. Aquest espai obert a tota la ciutadania, es reuneix el primer dilluns de mes a la Sala de la Concòrdia.

 

L'Espai de Debat Educatiu (EDE) és una iniciativa que ofereix a la comunitat educativa (educadors, mestres, mares i pares, responsables d'entitats socioeducatives, responsables dels serveis de pediatria, tècnics municipals i altres), la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l'educació, per tal de consensuar criteris d'actuació i millorar la coherència educativa.

 

Algunes de les accions que s'han realitzat en anteriors cursos han estat una guia sobre l'autonomia en les diferents etapes educatives. Aquesta guia va ser el fruit de les 662 enquestes a infants i adolescents que es van fer per conèixer què fan i què poden fer a cada edat i  de la reflexió al voltant dels resultats obtinguts en els espais de debat educatiu. Durant l'anterior curs es va trevallar al voltant de la coeducació, les desigualtats, la prevenció de la violència de gènere i l'educació emocional i presentar-ne els resultats.

 

En els Espais de Debat Educatiu de cada primer dilluns de mes,  s'hi realitzen tallers, entre familiars i alumnat, on s'analitzen els aspectes més importants de l'educació des dels 3 fins els 17 anys. Aquest projecte de dinamització educativa forma part del programa del Pla Educatiu de Poble de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montmeló i del Projecte de suport a la funció educativa de les famílies, que porta a terme l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

 

La propera sessió serà dilluns 7 de maig a les 18 hores a la Sala de la Concòrdia. Si alguna persona està interessat a participar-hi, pot adreçar un correu a educacio@montmelo.cat amb les dades de contacte per tal de fer-li arribar les convocatòries i activitats que es realitzen al llarg del curs escolar.Data de modificació: 03/05/2018 20:28:30