Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:44  |  25/07/2021

Data i hora oficial

El temps

A LA VENDA LES ENTRADES DEL GP DE F1 2017

  • A la venda les entrades del GP de F1 2017

    A la venda les entrades del GP de F1 2017

  • A la venda les entrades del GP de F1 2017

    A la venda les entrades del GP de F1 2017

4/11/2016

Com a novetats destacades, les tarifes s’han unificat en quatre categories, es podran comprar entrades d’un sol dia de Pelouse i es llança el producte Pack Friends.


El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat a la venda les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2017 (12-14 de maig), que fins al dia 30 de novembre gaudeixen d’un 20% de descompte, amb tarifes a partir de 44 euros. L’oferta d’entrades 2017 presenta moltes novetats, amb tarifes unificades en quatre categories per a simplificar la compra als espectadors, entrades d’un sol dia de Pelouse i un paquet d’entrades per a gaudir amb amics, que se suma al ja existent Family Ticket.

 

D’aquesta manera, els espectadors podran comprar entrades de Pelouse d’un sol dia, per diumenge, a 79,20 euros. Tal com s’ha anat fent en les últimes edicions, el Circuit de Barcelona-Catalunya també posa a disposició dels aficionats entrades d’un sol dia a les Tribunes N i E a partir de 44 euros.

 

La resta de tarifes s’han unificat en quatre categories diferents per les entrades de tres dies: Pelouse, Fan, Super Fan i Excellence. Durant aquest primer període de prevenda, el paquet de Pelouse té un preu de 104 euros, Fan (Tribunes J, B, G, K, C) 184 euros, Super Fan (Tribunes A, L, M, H, I) 264 euros i Excellence (Tribuna Principal, F) 396 euros.

A aquestes tarifes de prevenda es poden sumar els descomptes pels més joves i els més grans, que gaudeixen d’una reducció del 50% de descompte sobre el preu d’adult. La tarifa Juvenil correspon a nens entre 6 i 18 anys a tribuna i entre 12 i 18 anys a Pelouse, mentre que la tarifa Sènior és vàlida per a majors de 65 anys. En aquests casos, les entrades estan disponibles a partir de 22 euros.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya també ofereix una fórmula econòmica per viure en família el Gran Premi: el Family Ticket. Amb aquesta modalitat, per la compra de dues entrades d’adult de Pelouse de diumenge, per un import total de 158,4 euros, s’obtenen dues entrades júnior de forma totalment gratuïta. Com a novetat, aquesta mateixa fórmula també s’ofereix per a grups d’amics. Amb el Pack Friends, per a joves de 19 a 30 anys, al comprar dues entrades de Pelouse de diumenge s’obtenen dues entrades més gratuïtament de la mateixa modalitat, per un preu de 158,4 euros.

 

Com habitualment, els nens menors de 6 anys tenen entrada gratuïta a tribuna, sempre i quan no ocupin seient, i els nens menors de 12 anys poden accedir lliurement a les zones de Pelouse.

 

També existeixen descomptes pels titulars del Carnet Jove (20% sobre qualsevol període), RACC Master (10% sobre qualsevol període i fins a quatre entrades per targeta) i RACCJove (20% sobre qualsevol període), tot i que no són acumulables ni entre sí ni amb els descomptes de les tarifes Juvenil i Sènior.

 

Les entrades es poden adquirir al web del Circuit: www.circuit.cat

 Data de modificació: 08/11/2016 11:57:39