Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:04  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'ESTACIÓ JOVE DE MONTMELÓ POSA EN MARXA LA PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS FINS FINAL D'ANY

 • Programació novembre desembre 2016 l'Estació Jove

  Programació novembre desembre 2016 l'Estació Jove

 • Programació novembre desembre 2016 l'Estació Jove

  Programació novembre desembre 2016 l'Estació Jove

 • Programació novembre desembre 2016 l'Estació Jove

  Programació novembre desembre 2016 l'Estació Jove

 • pro

  pro

5/11/2016

L'Estació Jove ha programat tot un seguit d'activitats com xerrades i col·loquis, festes i concerts, tallers, campionats, sortides... a més dels espais que ja funcionen des de la seva posada en marxa: el Punt d'Informació Juvenil, la sala d'estudis i el buc d'assaig.

 

Des de la seva posada en funcionament, l'equipació de l'Estació jove de Montmeló, ha cercat ser un centre obert a la participació del col·lectiu jove local. Després del procés participatiu que es va realitzar per dissenyar els diferents espais adequats a les necessitats que els mateixos joves van demanar, el centre s'ha anat nodrint d'activitats confeccionades per l'equip de tècnics i els usuaris i usuàries de l'espai juvenil.

 

L'Estació Jove de Montmeló és un equipament adreçat a joves de 12 a 29 anys que pretén ser un espai de trobada, d'aprenentatge i cohesió.  És el centre de referència per a les polítiques de joventut del municipi on els joves tenen la possibilitat de decidir i opinar com han de ser les accions que es portaran a terme.

 

El Punt d'Informació Juvenil és el servei més actiu del centre. Des d'allà s'assessora sobre tots aquells aspectes que preocupen el jovent: formació, salut, participació, habitatge i recerca de feina.... El Punt està adherit al programa de Garantia Juvenil i compte amb un "Punt TIC", un espai per tenir accés gratuït a Internet, demanar portàtils en préstec o connectar-se amb el portàtil via Wi-Fi. També es tramiten carnets juvenils i d'alberguista. Altre servei del Punt és l'oferta formativa: cursos, xerrades i tallers per a joves i suport a iniciatives juvenils: si sou un grup, entitat o col·lectiu i teniu una idea o proposta i necessiteu assessorament, aquí el trobareu.

 

Un dels espais que registra més activitat és la sala d'estudi, un espai diàfan amb taules i cadires per a estudiar i fer deures tranquil·lament; i amb connexió wi-fi. Per la seva banda, el centre compta amb un buc d'assaig totalment equipat i amb capacitat per a grups de fins a set persones.

 

Sobre la programació prevista fins a final d'any, destacar les properes xerrades: el dia 17 de novembre es portarà a terme la xerrada sobre voluntariat internacional sota el nom Montmelonins pel món. Marta Fanés, integrant de l'associació Nexes, explicarà diferents experiències i opcions de Voluntariat Internacional. Nexes és una associació juvenil sense ànim de lucre que treballa amb la comunitat local i amb altres països del món per afavorir l'aprenentatge intercultural.

 

El dia 14 de desembre es realitzarà la xerrada Com trobar la primera feina, un col·loqui organitzat pel Servei de Treball de l'Oficina Jove del Vallès Oriental. Serà una oportunitat perquè el jovent s'informi sobre el mercat de treball actual, les noves tendències laborals i les eines més eficients per a cercar feina des de diferents canals.

 

Per últim destacar el Tiki Sound Fest, un concert amb la participació de grups musicals montmelonins, que donarà el tret de sortida a les festes nadalenques, el dia 16 de desembre.

 

Tota aquesta informació es pot trobar en la nova agenda de l'Estació Jove que ja ha sortit al carrer i que es publicarà amb caràcter trimestral. La imatge de l'agenda és en blanc i negre i té una estètica tipogràfica força grafitera. En aquesta primera agenda acompanya la portada la imatge dels tres tècnics que coordinen l'espai juvenil. La proposta és que els joves usuaris de centre juvenil siguin els protagonistes de les properes agendes. Només han d'enviar una selfie per whatsapp (662 385 565) i podran ser triats entre les diferents fotos que arribin.

 

Més informació:
instagram.com/estaciojove

twitter.com/@EstacioJoveTiki

facebook.com/elpunt

estaciojove@montmelo.cat

Tel. 93 572 02 99
What. 662 385 565


Informació relacionada


Data de modificació: 07/11/2016 18:19:55