Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:36  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MÉS DE 500 PERSONES EN EL DINAR DE GERMANOR DE LA GENT GRAN DE MONTMELÓ

  • Dinar de germanor de la Gent Gran de Montmeló

    Dinar de germanor de la Gent Gran de Montmeló

  • Dinar de germanor de la Gent Gran de Montmeló

    Dinar de germanor de la Gent Gran de Montmeló

3/11/2016

L'última setmana d'activitats del Mes de la Gent Gran de Montmeló es va tancar amb el clàssic dinar de germanor al pavelló, el passat diumenge 31 d'octubre.

Més de 500 persones van omplir les taules instal·lades a la pista poliesportiva i van degustar un exquisit "arrós del Senyoret". El dinarva estar amenitzat amb intervencions humorístiques i artístiques d'alguns assistents a l'esdeveniment. Per tancar l'acte, l'alcalde va donar les gràcies per l'organització de l'acte, especialment a les voluntàries i voluntaris i la junta del Casal. El menjar va donar pas al ball i música  en directe a càrrec del duo Tempo.

Durant l'última setmana d'activitats, cal destacar la sortida al Circuit de velocitat, on els assistents van visitar tots els racons de la instal·lació esportiva, i el concurs de truites que any rere any guanya en quantitat de participants i sobretot en qualitat.

Des del dia 8 fins al 31 d'octubre, s'han realitzat tot tipus d'activitats dirigides a la gent gran de Montmeló. A destacar especialment, la visita a la Sagrada Família, la xerrada sobre sexualitat, l'assistència al programa "Ahora caigo" i els diferents tallers, concursos i activitats realitzades en el mateix casal.Data de modificació: 03/11/2016 20:19:25