Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:33  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

OBERT EL PERÍODE DE VACUNACIÓ DE LA GRIP AL CENTRE D'ASSISTÈNCIA PRIMÀRIA

  • CAP Montmeló

    CAP Montmeló

30/10/2016

El passat 24 d'octubre es va iniciar la campanya de vacunació contra la grip al Centre d'Assistència Primària de Montmeló (CAP).

 

Aquesta campanya va dirigida a la població major de 60 anys o els menors d'aquesta edat que presentin malalties greus com diabetis, obesitat mòrbida, cardiopaties, asma o malalties pulmonars i respiratòries. També es recomana la vacunació a les embarassades i al personal de centres sanitaris, de residències de gent gran o que hagin d'estar en contacte amb grups de risc.

 

La programació de visites es pot realitzar mitjançant la petició de cita prèvia per internet, demanant hora per telèfon o, presencialment, al mateix centre. El període de vacunació s'estén fins al 15 de desembre. Per tal de donar servei  a totes les persones que ho necessitin, s'ha reservat un tram de les consultes habituals de manera que, durant tot el mes de novembre, es pugui fer escalonadament i amb temps suficient.

 

Segons el personal mèdic del CAP de Montmeló, entre  els principals beneficis de la vacunació destaquen evitar  una complicació en les malalties greus i l'ingrés hospitalari entre la població gran com a conseqüència de la febre elevada que acompanya a aquesta infecció respiratòria.Data de modificació: 03/11/2016 16:24:47