Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:15  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

NOU GRUP DE SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A 3 ANYS A L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

  • Sensibilització musical per a infants de 3 anys

    Sensibilització musical per a infants de 3 anys

8/11/2016

Mitjançant una didàctica adequada a l'edat, basada en la vivència i l'experiència directa, el professorat de l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM), vol facilitar l'expressió musical natural dels nens i nenes de P3, despertant l'interès per la música i les possibilitats del món sonor.

 

Per aixó, s'obre un període de matriculació per tal de crear un grup de sensibilització musical. Aquesta serà una classe dinàmica, on s’aprendrà  la “màgia” de la música. D’aquesta manera s'aconsegueix desenvolupar la creativitat i la fantasia de l’infant, així com sensibilitzar-lo musicalment, mitjançant audicions, jocs de percepció, preescriptura musical...

 

Els continguts que es treballaran principalment són la cançó, l'escola atenta, el moviment corporal, el joc, la creació i la improvisació, en una sessió setmanal de 45 minuts. També es treballarà molt la coordinació i la conscienciació del cos, que serà molt important per a la seva pràctica musical.

 

Si voleu despertar l'interès musical del vostre fill o filla, veniu a provar-ho, a l'Escola de Música,  dimecres 16 de novembre de 17.15 h a 18 hores, on es realitzarà una classe pilot de manera gratuïta.

 

Informació i inscripcions: de dilluns a divendres de 16 a 21 hores a l'Escola Municipal de Música.

 

 

 Data de modificació: 18/02/2020 12:42:30