Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:16  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'ESTACIÓ JOVE ES SUMA AL PROJECTE SINGULARS D'INSERCIÓ LABORAL PER A JOVES

  • Projecte Singulars - Garantia Juvenil

    Projecte Singulars - Garantia Juvenil

23/10/2016

Si tens entre 18 i 29 anys, fa més de tres mesos que has acabat els estudis i almenys un mes que no treballes, t'interessa apropar-te a l'Estació Jove per participar en el programa Singulars de Garantia Juvenil.

 

Singulars un projecte d'ocupació juvenil  amb acompanyament personalitzat al llarg del procés d'inserció laboral, subvencionat pel Servei d'Ocupació i el Fons Social Europeu.

 

Aquest programa està gestionat des de la Unió d'Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors de Catalunya (UATAE) i té com a objectiu afavorir la inserció laboral dels joves, mitjançant eines que els ajudin a créixer laboralment.

 

Els participants formaran part d'un procés d'acompanyament i orientació, tot fent destacar el seu"jo personal", la identificació i la potenciació de les seves habilitats personals, aprenent eines de recerca de feina i autoocupació i, així, adquirir coneixements per poder desenvolupar millor les seves capacitats en el món laboral.

 

 

Sobre Projecte Singulars - Garantia Juvenil

L’objectiu dels projectes singulars és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades en el sistema d’educació o bé de formació, mitjançant una o més actuacions incloses en els quatre blocs de mesures en què s’estructura el Catàleg del Sistema Nacional de Garantia Juvenil: mesures de suport a l’activació; mesures de millora de l’ocupabilitatt; mesures de foment de l’emprenedoria; mesures de suport a la contractació.

 

Aquestes actuacions s’emmarquen dins del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ) cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu per al període 2014-2020. 

 


Informació relacionada


Data de modificació: 27/10/2016 17:47:50