Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:41  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CASAL DE LA GENT GRAN JA TÉ FACEBOOK

  • El Casal de la Gent gran ja té facebook

    El Casal de la Gent gran ja té facebook

25/10/2016

Des d'aquest passat dilluns, el Casal de la Gent Gran compta amb una nova eina de difusió de les seves activitats i es suma, així, a la propagació dels seus esdeveniments mitjançant la utilització de les xarxes socials.

 

L'aplicació està oberta a tothom i les persones que vulguin accedir-hi ja poden veure les primeres publicacions i fotografies penjades, arran de les activitats realitzades amb motiu de la celebració del mes dedicat a la gent gran, com ara la visita a la Sagrada Família o al programa de televisió Ahora caigo.

 

Aquesta eina servirà per anunciar les propostes de les noves activitats, al mateix temps que recollirà, en forma de text i fotografies, les ja realitzades. La intenció és anar ampliant els continguts de l'aplicació amb informació d'interès per aquest col·lectiu com ara enllaços amb pàgines de salut o exercicis de memòria.

 

La posada en marxa del facebook respon al interès creixent per part de la població gran del nostre municipi entorn al món la informàtica i les noves tecnologies.

 

Fes-te amic del facebook del Casal de la gent Gran de Montmeló clicant aquíData de modificació: 27/10/2016 17:54:09