Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:56  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ CONTINUA TREBALLANT PER REINVENTAR LA FESTA MAJOR

  • Presentació del procés de participació de la Festa Major 2016

    Presentació del procés de participació de la Festa Major 2016

  • Presentació del procés de participació de la festa Major 2016

    Presentació del procés de participació de la festa Major 2016

22/10/2016

el Diari de la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament de Montmeló ha presentat el document Montmeló, reinventem la Festa Major. Procés d'apoderament de la Festa Major, elaborat per la Diputació, que ajudarà a la reflexió col·lectiva sobre noves dinàmiques i complicitats al voltant de la festa gran del municipi per aconseguir els màxims nivells d'apoderament de la ciutadania i del teixit social i cultural. 

 

Dijous passat dia 20 d'octubre, es va presentar a la Sala de la Concòrdia el document sobre el procés participatiu de la Festa Major. En aquest document, tal com va explicar la regidora de festes, Ariadna Ojeda, s'hi recull un estudi de les festes majors dels darrers anys i el pla  de participació que s´ha aplicat durant la festa del 2016 i que es pretén seguir desenvolupant durant els pròxims anys.

A través d'aquest projecte s'ha aconseguit començar a revertir una situació de cert estancament en les activitats que es realitzaven i sobretot s'està aconseguit implicar al teixit social del poble per tal de donar una nova dinàmica a la festa major.

Del grup de treball d'aquest any han sortit propostes com La Polca d'inici de festa, l'increment d'activitats infantils, la recuperació del dijous com a dia fort de la festa... En definitiva, el procés participatiu vol sacsejar la Festa Major de Montmeló i que sigui la gent i entitats del poble qui decideixin el model de festa que es viurà durant els anys vinents.

La valoració final del procés participatiu ha estat positiva, tenint en compte sempre que aquest és l'inici d'un llarg procés que s'ha d'anar creant any rere any i que ha d'involucrar cada vegada a més gent.

 Data de modificació: 25/10/2016 21:07:58