Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:31  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

TANCAMENT DE LA QUINZENA DEL CÒMIC

  • Quinzena del Còmic a l'Estació Jove

    Quinzena del Còmic a l'Estació Jove

  • Quinzena del Còmic a la Biblioteca La Grua

    Quinzena del Còmic a la Biblioteca La Grua

15/10/2016

Montmeló, Durant quinze dies, Montmeló ha conegut el món del còmic a través d’una exposició que s'ha muntat al centre juvenil L’Estació Jove en col·laboració amb l’Oficina de Català de Montmeló.

 

Mitjançant una sèrie de plafons sobre la història del còmic en català i els autors que s’hi dediquen, s’ha exhibit els recursos lingüístics que es necessiten per elaborar un còmic. A l’hora, l’exposició ha volgut mostrar un altre tipus de lectura propera i actual per a un públic acostumat a les vinyetes, a les bafarades i les onomatopeies.

 

S’havia previst fer un inici de còmic gegant amb la col·laboració de l’artista montmeloní  Martí Torras, director de la companyia de pallassos Rhum, però justament acaba de ser un dels guanyadors del VII premis Zirkòlica de Circ de Catalunya i no ha pogut assistir-hi, amb la qual cosa L’Estació Jove va començar el còmic gegant que es va dissenyant a través dels joves que acostumen a passar pel centre a les tardes i que de moment, no ha arribat al final de l’elaboració.

 

La quinzena va cloure amb l’exposició d’acord amb les dates pactades, però es pretén continuar descobrint el món del còmic a través de la Biblioteca La Grua que, a finals d’octubre,  convidarà un dissenyador de còmics per explicar als usuaris com es fa un còmic.Data de modificació: 20/10/2016 20:11:54