Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:33  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL TEATRE TORNA A L'AGRUPA

  • Aula de Teatre de Montornès

    Aula de Teatre de Montornès

  • Grup de teatre de l'Escola Orfeònica de Martorelles

    Grup de teatre de l'Escola Orfeònica de Martorelles

16/10/2016

Després d'un llarg temps sense activitat, la secció de teatre de l'Agrupa organitza un cicle de teatral compost per tres obres amateurs.

Després d'una llarga pausa. la secció de teatre de l'Agrupa, posa en escena tres obres de teatre amateur.
Es tracta de reprendre i fer renéixer una activitat que en l'associació cultural havia tingut molta força. L'estratègia a seguir és posar en marxa de nou la secció teatral amb un grup propi i contactar amb altres associacions culturals veïnes per fer una roda d'obres.

En aquesta ocasió el cicle es compon de tres obres. Paso a paso serà el primer text teatral que es podrà veure a l'escenari del local de l'Agrupa, interpretat per l'Aula de Teatre de Montornès. La representació serà el dissabte vinent 22 d'octubre a les 19 hores.

Al següent diumenge, dia 30 d'octubre, es posarà en escena l'obra Stop al matrimoni, a càrrec del grup de teatre de l'Escola Orfeònica de Martorelles. I finalment, el nou grup teatral de l'Agrupa representarà el 20 de novembre l'obra Després de la pluja.

Les persones amants del teatre tenen una excel·lent oportunitat de gaudir de nou del teatre amateur a preus populars: 7 euros l'entrada general i 4 euros els socis i sòcies.

Aquest cicle és el preludi d'una nova i esperem que llarga etapa del renaixement del teatre a l'associació cultural de Montmeló l'Agrupa.Data de modificació: 20/10/2016 19:56:33