Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:20  |  06/04/2020

Data i hora oficial

El temps

EL MUSEU DE MONTMELÓ I MONS OBSERVANS A LA NOVA APP VISITMUSEUM

  • Acte de presentació de la nova plataforma Visitmuseum

    Acte de presentació de la nova plataforma Visitmuseum

  • Acte de presentació de la nova plataforma Visitmuseum. Foto de grup, amb Montse Tenas

    Acte de presentació de la nova plataforma Visitmuseum. Foto de grup, amb Montse Tenas

11/10/2016

El dimecres 5 d'octubre a les 12 del migdia es va presentar al Museu de Badalona la nova aplicació mòbil Visitmuseum, en la qual hi participen el Museu Municipal de Montmeló i l'assentament romà de Mons Observans juntament amb 229 equipaments museístics d'arreu del país.

 

La nova plataforma destinada a totes les persones interessades en la cultura i el patrimoni en general i al públic estranger en particular ofereix informació sobre tots els equipaments museístics catalans en cinc idiomes diferents: català, castellà, aranès, francès i anglès. Ha estat promoguda pels Departaments de Cultura i d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i finançada íntegrament amb l'impost sobre les estades en establiments turístics (taxa turística).

L'aplicació conté una breu presentació de cada museu i un recorregut pels diversos espais que el conformen, així com una acurada selecció de les peces més destacades del seu fons amb imatges de gran qualitat.

 

En el cas concret del Museu de Montmeló, l'app mostra els quatre mòduls de l'exposició permanent Montmeló, Camins i Anys i l'exposició temporal dedicada a les pintures murals de l'assentament romà de Can Tacó (Mons Observans), que també gaudeix del seu propi espai a la plataforma.

Visitmuseum és apte per a qualsevol dispositiu mòbil, ja siguin telèfons intel·ligents o tauletes tàctils i és accessible de manera gratuïta des dels següents enllaços:Data de modificació: 13/10/2016 15:26:05