Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:29  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA PROPERA DONACIÓ DE SANG ES REALITZARÀ A L'ESTACIÓ JOVE, EL 22 DE DESEMBRE

  • Donació de sang

    Donació de sang

  • Estació Jove

    Estació Jove

9/12/2016

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha registrat un total de 752 donacions de sang durant les campanyes de Festa major portades a terme al nostre municipi. Aquestes campanyes es van iniciar l'any 2008 i, des de llavors, s'han realitzat, ininterrompudament durant la celebració d'aquesta festivitat.

 

Segons el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, prop de 200.000 persones d'arreu de Catalunya van donar sang l'any passat i van garantir que els malalts en tinguessin per als tractaments mèdics. Avui hi ha sang a Catalunya per a les necessitats dels hospitals dels propers 6 dies. És un nivell que es considera normal, tot i que serien òptimes unes reserves de 10 dies. D'aquesta manera es pot garantit que hi haurà sang suficient en cas d'accident o emergència.

 

Des de l'Ajuntament volem donar les gràcies a totes aquelles persones que, generosament, han realitzat aquest acte solidari de benefici al conjunt de la societat.

 

Recordem que pròximament el Banc de Sang s'instal·larà de nou a Montmeló, però aquest cop ho farà a l'equipament juvenil de l'Estació. Tot i que la donació estarà oberta a tota la població, es tracta de conscienciar al col·lectiu juvenil de la necessitat de donar sang.

La donació de sang es farà el dijous 22 de desembre, a l'Estació Jove, de 17 a 21 h.

 

Més informació a la web: www.donarsang.gencat.catData de modificació: 15/12/2016 14:16:52