Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:05  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA DIPUTACIÓ ENGEGA EL CONCURS D'INSTAGRAM #DIBARACONS

  • #DibaRacons

    #DibaRacons

4/10/2016

Fins al 30 d'octubre els usuaris de la xarxa de fotografia mòbil Instagram poden participar al concurs #DibaRacons.

 

La Diputació de Barcelona convida els participants a fer fotografies d'aquells racons que més els agradin del seu municipi, amb l'objectiu de donar a conèixer nous indrets no tant coneguts de la demarcació de Barcelona, i de fomentar la interacció i participació dels usuaris amb les xarxes socials de la Diputació. Les fotografies poden ser detalls, carrers, vistes, etc relacionades amb un municipi de la demarcació de Barcelona.

 

Per participar al concurs cal seguir els comptes d'Instagram @dibacat i @bcnmoltmes i penjar les fotos amb les etiquetes #DibaRacons i #bcnmoltmes . Participen en el concurs les fotografies penjades entre el 30 de setembre i el 30 d'octubre, ambdós inclosos.

 

Els premis són: 5 premis de 2 entrades per visitar el Palau Güell amb audioguia, 5 premis de 2 entrades per visitar el Museu Marítim de Barcelona, 5 premis de 2 entrades per visitar el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, 4 premis del llibre El Palau Güell: Una obra mestra d'Antoni Gaudí, 2 premis de la col·lecció de llibres Palau Güell a fons, 2 premis del llibre Lola Anglada: Memòries 1892-1984 i 2 premis del llibre Parcs naturals pas a pas: Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

 

Els premiats es donaran a conèixer a mitjan novembre.

 

Més informació i les bases del concurs en aquest enllaç

 

 Data de modificació: 06/10/2016 11:33:04