Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:11  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LA SETMANA DE LA MOBILITAT ES TANCARÀ AMB UN PASSEIG AMB BICICLETA

  • Passejada familiar en bicicleta

    Passejada familiar en bicicleta

26/9/2016

Estedomingo dia 2 d'octubre es realitzarà na bicicletada familiar per tancar els actes de la setmana de la mobilitat a Montmeló. La sortida tindrà lloc a la confluència del carrer Josep Tarradellas amb l'avinguda Mil·lenari, davant de l'establiment Sobrebici, organitzador de la pedalada.

 
Es tracta d'un breu passeig pels carrers i camins de Montmeló. Una ruta familiar per gaudir del pedaleig i de l'espai. No és cap cursa ciclista ni competició esportiva. Per això la bicicletada estarà controlada al cap per la policia local i en cua per una furgoneta de Sobrebici.
 
Els organitzadors de l'acte han previst dos itineraris. Un de 2,5 km i l'altre de 5,5 km, que recorreran carrers i camins del municipi. A les 10,30 es realitzarà la sortida controlada en grup que s'espera sigui força nombrós.
 
Pedalejar és una afició molt estesa en la nostra localitat i fer-ho en grup, envoltat d'amics i sobretot d'infants és una activitat molt relaxant i sana. Es recorda a totes les persones que dessitgin participar l'ús obligatori del casc. Al final del recorregut circular, l'organització sortejarà articles relacionats amb la bicicleta.


Data de modificació: 29/09/2016 19:32:33