Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:40  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LA BIBLIOTECA MUNICIPAL LA GRUA COMMEMORA ELS 400 ANYS DE LA MORT DE SHAKESPEARE

  • Shakespeare, 400 anys

    Shakespeare, 400 anys

  • Biblioteca Municipal La Grua de Montmeló

    Biblioteca Municipal La Grua de Montmeló

27/9/2016

La biblioteca municipal La Grua participa conjuntament amb 17 biblioteques més del Vallès Oriental en la commemoració dels 400 anys de la mort del dramaturg anglès William Shakespeare, amb la realització d'un aparador cultural al voltant d'aquesta efemèride.

 

Sota el títol Shakespeare, 400 anys després, aquesta acció expositiva fa una interpretació de les emocions i els sentiments dels personatges shakesperians que l'autor porta a l'extrem. L'amor, l'odi, la gelosia i la passió es simbolitzen a través del color vermell que envaeix els aparadors.

 

A partir d¡aquest fil conductor, cada biblioteca ha elaborat una creació adaptada al seu espai que en el cas de la biblioteca de Montmeló es centra en la mostra d'un recull de llibres d'aquest mestre de les lletres acompanyat de cites literàries extretes de la seva pròpia obra.

 

Els aparadors culturals són una finestra oberta a la ciutadania que ofereixen mirades diverses sobre temàtiques diferents. Sovint les ambientacions es relacionen amb les accions que passen a l'interior de la pròpia biblioteca. D'altres vegades, posen el zoom a efemèrides o celebracions i esdevenen un reclam viu i dinàmic a través del qual es transmeten idees i conceptes.



Data de modificació: 29/09/2016 12:03:32