Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:11  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

EL TRENCADÍS PORTA OBJECTES REUTILITZABLES AL MERCAT SETMANAL

  • El Trencadís instal·la un punt de venda al mercat

    El Trencadís instal·la un punt de venda al mercat

  • El Trencadís instal·la un punt de venda al mercat

    El Trencadís instal·la un punt de venda al mercat

26/9/2016

El Centre Ocupacional El Trencadís és l'únic del Baix Vallès que participa, des de fa tres anys, en el programa "Renova" del Consorci de Residus del Vallès Oriental, una iniciativa per a la inclusió social de persones amb discapacitat que té com objectiu donar una segona vida als objectes que els ciutadans portem a la deixalleria.

 

Cada quinze dies, El Trencadís instal·la un punt de venda al mercat municipal amb productes que es poden reutilitzar i que són gestionats i comercialitzats per ells mateixos. Els productes que es poden trobar són molt variats: des d'estris de cuina, vaixelles, olles o gots passant per objectes de decoració.

 

A part de la reutilització d'aquests estris, per als alumnes del Centre suposa, també, una ocupació terapèutica que s'inicia amb la selecció, la neteja i la classificació dels objectes que, prèviament, han anat a buscar a la deixalleria i que conclou amb la pràctica d'habilitats socials el mateix dia de la parada setmanal.Data de modificació: 29/09/2016 12:35:50