Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:09  |  21/09/2020

Data i hora oficial

El temps

EL CONSORCI PER A LA DEFENSA DE LA CONCA DEL RIU BESÒS JA ÉS CONSORCI BESÒS TORDERA

  • Consorci Besòs Tordera

    Consorci Besòs Tordera

22/9/2016

Els nous estatuts permeten l’adhesió voluntària al Consorci dels municipis de la conca de la Tordera

 

Durant la Junta General del passat 29 de juny, es va procedir a l’aprovació dels nous estatuts del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs. Amb les darreres modificacions, s’ha ampliat l’àmbit territorial d’actuació del Consorci a la conca de la Tordera. Amb aquest canvi, s’ofereix la possibilitat que aquells municipis d’aquesta conca que així ho decideixin, puguin integrar-se dins d’aquest organisme supramunicipal, que passa a denominar-se Consorci Besòs Tordera.

 

Per al president del Consorci Besòs Tordera, Sergi Mingote, “amb aquesta ampliació territorial estem donant resposta a les necessitats de diversos municipis de la conca de la Tordera que ja fa un temps ens van fer arribar la seva voluntat de sumar-se al nostre projecte”

 

Aquest canvi estatutari i de denominació no afecta en res l’esperit i els objectius de l’antic Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, si bé el canvi de nom ha comportat l’estrena d’un nou logotip que, igual que l’anterior, ha estat creat pel dissenyador vallesà Vicenç Viaplana. “Amb aquesta nova imatge corporativa hem volgut reflectir la nova realitat del nostre consorci, que està obert a tots els pobles i municipis de la conca de la Tordera”, ha precisat Mingote.

 

Les finalitats i els objectius del Consorci Besòs Tordera es mantenen i són els mateixos que van promoure, l’any 1988, la creació i la constitució del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs. “Tan sols canvia el nom i l’àmbit d’actuació, no l’esperit”, matisa Sergi Mingote.

“En aquests moments ja hem començat a mantenir reunions i trobades amb alguns municipis de la conca de la Tordera que ens han fet arribar el seu interès en conèixer millor el nostre projecte”, ha explicat el president.

 

El canvi de denominació també ha afectat l’adreça web que a partir d’ara és www.besos-tordera.cat, domini que compartiran també totes les adreces de correu electrònic vinculades al Consorci. En aquests moments, l’organisme està en ple procés de canvi d’imatge, que estarà totalment enllestit en les pròximes setmanes.Data de modificació: 22/09/2016 10:56:20