Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:11  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

JORNADA DE FUTBOL SALA DE PRIMERA DIVISIÓ AQUEST DISSABTE AL PAVELLÓ DE MONTMELÓ

  • CatGas Energia Marfil Santa Coloma

    CatGas Energia Marfil Santa Coloma

  • Jornada de Futbol Sala a Montmeló

    Jornada de Futbol Sala a Montmeló

16/9/2016

L'Associació Esportiva Montmeló ha organitzat una jornada al futbol sala i el convidat d'honor serà el Marfil Santa Coloma.


Com a preàmbul a la temporada que s'acosta, aquest dissabte 17 de setembre, Montmeló viurà una apassionant jornada de futbol sala. L'AE Montmeló de Futbol Sala i el CatGas Energia Marfil Santa Coloma mediran les seves forces en diferents partits dels equips bases de tots dos clubs.

A partir de les 9.30 hores al pavelló i a les 10 hores a la pista Pau Casals, les diferents categories bases del club local -des prebenjamins fins juvenils- s'enfrontaran al Club Marfil Santa Coloma.

A la tarda tindrà lloc els dos partits més competitius de la jornada. A les 17.30 hores l'equip sènior de l'AE Montmeló s'enfrontarà al UFS Mollet. I per posar final a la jornada futbolística, a les 19.30 hores es disputés un partit amistós entre dos clubs de la primera divisió de futbol sala. Marfil Santa Coloma s'enfrontarà al Peníscola FS.

Serà sens dubte, una jornada completa per als amants del futbol sala de qualitat, on el club local mesurarà les seves forces davant rivals de molta envergadura per posar a punt la maquinària de cara a la temporada que començarà a l'octubre.


Data de modificació: 16/09/2016 14:43:58