Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:04  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

ENDINSA'T EN L'ÈPOCA ROMANA A MONS OBSERVANS

  • Jornades Europees del Patrimoni. Endinsa't en l'època romana

    Jornades Europees del Patrimoni. Endinsa't en l'època romana

12/9/2016

Ja està tot a punt per celebrar un any més les Jornades europees del Patrimoni. El taller "De vi, de roses i de Roma" serà l'activitat central aquest proper diumenge al jacimiento de Mons Observans.

 

Diumenge 18 de setembre el jaciment celebrarà les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya amb el taller "De vi, de roses i de Roma" en el qual els participants podran descobrir la importància que tenia el vi a l'antiguitat i participar en la preparació del vi aromatitzat amb pètals de rosa seguint una recepta extreta d'un llibre de cuina de l'època romana (De re coquinaria, de M.G.Apicius).

 

A fi de que els infants que ho desitgin puguin participar en el taller es prepararà una versió de la recepta sense alcohol. El taller finalitzarà amb un tast de vi de roses i moretum preparat pel restaurant Can Major.

 

La programació d'activitats continuarà durant els mesos d'octubre i novembre amb nous tallers i amb la celebració de la Setmana de la Ciència 2016, en la qual s'organitzaran conferències per conèixer les darreres investigacions arqueològiques que s'estan duent a terme al jaciment. Us hi esperem!

 

Informació i inscricpcions: www.monsobservans.cat

 

Targetó informatiu en PDFData de modificació: 19/09/2016 13:39:10