Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:03  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MONS OBSERVANS ENCETA LA TEMPORADA DE TARDOR i S'ADHEREIX A LA CELEBRACIÓ LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI A CATALUNYA 2016

  • Jornades Europees del Patrimoni. Endinsa't en l'època romana

    Jornades Europees del Patrimoni. Endinsa't en l'època romana

7/9/2016

El diumenge 4 de setembre l'assentament romà de Mons Observans va tornar a obrir les portes després del parèntesi estival.

 

Des d'ara i fins al 27 de novembre s'organitzaran visites guiades cada diumenge al matí en l'horari habitual (d'11 h a 14 h). Així mateix, cada tercer diumenge de mes es faran visites teatralitzades i s'obrirà l'aula d'arqueologia per a que els infants puguin descobrir la feina dels arqueòlegs.

 

A més de les activitats regulars, la tardor a Mons Observans arriba plena de propostes interessants per a tots els públics. El diumenge 18 de setembre el jaciment celebrarà les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya amb el taller "De vi, de roses i de Roma" en el qual els participants podran descobrir la importància que tenia el vi a l'antiguitat i participar en la preparació del vi aromatitzat amb pètals de rosa seguint una recepta extreta d'un llibre de cuina de l'època romana (De re coquinaria, de M.G.Apicius). A fi de que els infants que ho desitgin puguin participar en el taller es prepararà una versió de la recepta sense alcohol. El taller finalitzarà amb un tast de vi de roses i moretum preparat pel restaurant Can Major.

 

La programació d'activitats continuarà durant els mesos d'octubre i novembre amb nous tallers i amb la celebració de la Setmana de la Ciència 2016, en la qual s'organitzaran conferències per conèixer les darreres investigacions arqueològiques que s'estan duent a terme al jaciment. Us hi esperem!

 

Informació i inscricpcions: www.monsobservans.cat

 

Targetó informatiu en PDFData de modificació: 08/09/2016 19:28:07