Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:37  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL TORNEIG "ISIDRE VENDRELL" DE FUTBOL 7, ES JUGARÀ EL DIUMENGE 18 DE SETEMBRE

  • Entrega de premis del XV Memorial Isidre Vendrell

    Entrega de premis del XV Memorial Isidre Vendrell

14/9/2016

El Club de Futbol Montmeló ja prepara la nova temporada 2016-2017. I ho farà com cada any amb la celebració del Memorial "Isidre Vendrell" de futbol 7 de categoria aleví.

A diferència d'anys anteriors, que se celebrava el dissabte, enguany l'organització a hagut de canviar el dia i passar-ho al diumenge. D'aquesta manera, el torneig passa a celebrar-se el proper 18 de setembre.

El Meorial enfrontarà a vuit equips de la zona de categoria aleví, que juguaran dues prèvies de quatre equips i una fase final amb eliminatòries a partit únic, fins arribar a la final.

Per la seva banda el club local de futbol ja prepara la nova temporada cercant nous reforços per a les diferents categories base. Els nens i nenes entre 3 i 5 anys poden assistir als entrenaments oberts per provar per primera vegada el que és jugar a futbol en un camp.

El CF Montmeló UE segueix aquest any apostant de nou pel futbol femení, que tants èxits els ha donat a la temporada anterior . La intenció és ampliar en nombre de jugadores i per a això realitzaran fins començament de la lliga proves els divendres a partir de les 19 hores.


Data de modificació: 19/09/2016 13:38:20