Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:33  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

S'INAUGURA EL CARRER MONTMELÓ, A BODONAL DE LA SIERRA

  • Antoni Guil i Vicente Guerrero, amb l'alcalde i els representants locals de l'Ajuntament de Bodonal de la Sierra

    Antoni Guil i Vicente Guerrero, amb l'alcalde i els representants locals de l'Ajuntament de Bodonal de la Sierra

6/9/2016

Bodonal de la Sierra compta des d'avui amb un carrer amb el nom de Montmeló. L'alcalde, Antoni Guil, ha realitzat el descobriment de la placa del nou carrer.

D'aquest poble de Badajoz van emigrar en la dècada dels 60 una nombrosa quantitat d'habitants que van venir a parar a Montmeló. L'extensa comunitat bonaleja de Montmeló ha realitzat diferents activitats en els últims anys al nostre municipi a les quals ha acudit Luis Cid, alcalde de Bodonal. Per la seva banda, Antonio Guil també ha estat en els últims anys a les festes de Bodonal com a invitat il·lustre. Tot això, juntament amb la iniciativa de veïns i emigrants, ha donat com a resultat la inauguració el dia 6 setembre 2016 del carrer Montmeló a Bodonal de la Sierra.

En l'acte del descobriment de la placa del carrer Montmeló ha intervingut en primer lloc el bonalejo i resident a Montmeló Vicente Guerrero Ronquillo, que ha agraït a l'Ajuntament de Bodonal haver accedit a la petició de donar el nom de Montmeló a un carrer de nova creació en una zona d'expansió de la localitat.

Posteriorment han intervingut els alcaldes de Montmeló (Antonio Guil Román) i Bodonal (Luis Cid Guerra), amb emotives paraules en reconeixement de les persones de Bodonal que van emigrar i la bona rebuda amb què van ser acollits en aquella ciutat.

Antoni Guil ha assenyalat la importància d'aquest acte, i ha fet constar que tan sols tres localitats (ara amb Bodonal) tenen en el seu carrer el nom de Montmeló. Luis Cid, alcalde de Bodonal, ha destacat el que representa el nom de Montmeló per a totes les persones que es van veure obligades a emigrar, i la bona rebuda que van tenir a Montmeló.Data de modificació: 08/09/2016 11:42:13