Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:20  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'ONZE DE SETEMBRE A VALLÈS VISIÓ

  • Vallès Visió a la Diada de Montmeló

    Vallès Visió a la Diada de Montmeló

7/9/2016

Diumenge al vespre, especial informatiu sobre l’11-S. Vallès Visió, la televisió pública del Baix Vallès, oferirà una programació especial amb motiu de l’Onze de Setembre.

 

Diumenge, a les 19.30h, Vallès Visió emetrà un programa especial conduït per Cristian Roldán amb la informació detallada del desenvolupament de la Diada a cadascun dels municipis que formen aquesta televisió: Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Martorelles i Vallromanes. Així, es podran veure les diferents ofrenes florals dels corresponents actes institucionals previstos als municipis baixvallesans. L’especial Onze de Setembre de Vallès Visió també inclourà informació sobre la participació dels baixvallesans a l’acte de Barcelona. La programació de l’Onze de Setembre es redifondrà a les 21.30h i també es podrà veure, com sempre, pàgina web del canal: www.vallesvisio.cat


A banda del desplegament per a apropar als espectadors el desenvolupament de la Diada, Vallès Visió també hi serà present a la Festa Major de Martorelles, de la mateixa manera que s’ha fet amb altres municipis del Consorci Teledigital Mollet. La celebració, que va donar el tret de sortida el cap de setmana passat, és present a tots els informatius d’aquesta setmana, per a anar apropant al públic el programa festiu. La informació continua aquest dijous, a les 20.30h, on la Comissió de Festes visitarà el plató del Parlem-ne per a explicar les novetats de la festa grossa d’aquest any. Dimecres, 14 de setembre, Vallès Visió recordarà els moments més destacats de la festa amb un programa especial de 25 minuts de durada que es podrà veure a les 20.30h, després del Vallès Visió Notícies.

 

Torna la programació a Vallès Visió
Després de l’aturada estiuenca d’alguns programes de Vallès Visió, aquest dilluns, 12 de setembre, la televisió del Baix Vallès reprèn l’activitat dels seus espais: dilluns és temps de repassar l’actualitat esportiva amb La Jornada, conduïda per Albert Maspons i Alba Castilla. Dimarts els protagonistes del teixit social i cultural seuran al plató del Parlem-ne, amb Susanna Aguilera.

 

Dijous, Alicia Navarro i Neus Parés analitzaran, des dels diferents punts de vista, els temes més actuals del Baix Vallès al Visions. I, com no, l’actualitat  del territori cada dia, de dilluns a divendres, a les 20h, amb Cristian Roldán i Albert Maspons.
Una programació que també es pot veure a la pàgina web del canal: www.vallesvisio.catData de modificació: 07/09/2016 14:21:11