Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

07:53  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

ÈXIT DE PÚBLIC EN LES ACTIVITATS DE LA PATRONA

 • Sardanes a la plaça de la Vila

  Sardanes a la plaça de la Vila

 • Plantada de gegants

  Plantada de gegants

 • Concert vermut a Can Serra

  Concert vermut a Can Serra

 • Havaneres

  Havaneres

25/8/2016

Els gegants de Montmeló obren una campanya benèfica "Les gegantes amb TU", per lluitar contra el càncer de mama.

Els diferents actes que es van organitzar durant els dies 14 i 15 d'agost van tenir una gran acollida de públic. Cada any són més les persones que participen en les activitats que s'organitzen al voltant de la festa de la patrona de Montmeló. Aquest any, la cobla de la Flama de Farners va amenitzar la tarda del diumenge 14 amb el seu repertori sardanístic. Nombrós públic va acudir a veure i a ballar.

Però la gran novetat d'aenguany va ser el vermut concert que es va realitzar a l'exterior del restaurant de Can Serra, que va reunir gran quantitat de públic sota l'ombra dels plataners. Els actes de la Patrona es van tancar amb el concert d'havaneres a la tarda nit. A més de la música i de les torrades de pebrot i anxova, els Gegants de Montmeló van aprofitar l'ocasió per començar una campanya de suport a la lluita contra el càncer de mama.
 
Les gegantes amb TU
Durant la vetllada d'havaneres, es van posar a la venda mocadors roses, que ràpidament es van esgotar, amb els quals el públic col·laborava en la campanya "Les Gegantes amb TU". Aquesta campanya continuarà durant tot el mes de setembre amb la venda de mocadors roses en els establiments de la UBCM, i culminarà amb una passejada solidària el dissabte 1 d'octubre, pels diferents barris del municipi, al costat de la geganta Montserrat.

 
"Les Gegantes amb TU" forma part d'un projecte global de diferents colles geganteras de Catalunya que pretén recollir fons per a l'estudi del càncer de mama. Aquesta campanya es posarà en marxa a Montmeló a partir de la setmana que ve i comptarà amb la col·laboració de diferents entitats locals. La campanya finalitzarà el dia 20 de novembre amb una trobada massiva de les gegantes i gegantones de Catalunya
 
Més informació a la web lesgegantesambtu.org


Data de modificació: 26/08/2016 10:02:30