Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:02  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'ESTACIÓ JOVE PREPARA EL NOU CURS

  • Estació Jove de Montmeló

    Estació Jove de Montmeló

  • Estació Jove de Montmeló

    Estació Jove de Montmeló

  • Estació Jove de Montmeló

    Estació Jove de Montmeló

24/8/2016

Una mitjana de cinquanta joves han fet un ús diari dels diferents espais, activitats i serveis de l'Estació Jove durant aquesta temporada. Una de les activitats que ha comptat amb un major nombre de participants ha estat la pràctica musical de les "batalles de galls", que es desenvolupa les tardes dels divendres d'hivern i que ha propiciat l'organització d'un tour per diferents equipaments d'altres municipis del Vallès Oriental.


Sortides per Carnaval, a Illa Fantasia o per practicar partides de paintball i la celebració de la festa d'aniversari amb l'organització de concerts i exposicions són altres de les activitats de caràcter lúdic i festiu que s'han realitzat.


En l'àmbit social i esportiu destaca la realització de xerrades de conscienciació social, i la creació d'un espai propi per a la pràctica esportiva.


Des de l'Àrea de Joventut ja es treballa en noves propostes pel curs vinent. L'aprofitament de les noves tecnologies i les xarxes socials per facilitar l'accés de la informació sobre temes d'habitatge, feina i estudis, mitjançant la creació d'un blog interactiu que reculli aquesta informació i la creació d'una assessoria on line són alguns dels objectius per a la temporada vinent. També destaca la realització d'una agenda trimestral d'activitats i una major projecció cap a l'exterior d'aquest equipament.Data de modificació: 26/08/2016 10:01:15