Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:39  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL PROJECTE D'ACCÉS A CICLES, REDUEIX L'ABANDONAMENT ESCOLAR

22/8/2016

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament ha participat en el projecte Accés a cicles que ofereix cursos per a preparar la prova d'accés a cicles formatius de FP a persones que no disposen del graduat en ESO.

 

Des de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Montmeló es valora molt positivament la consolidació d'aquests cursos que imparteix el Centre de Formació d'Adults.


L'objectiu principal del projecte és afavorir el retorn al sistema educatiu i l'accés al món laboral. El professorat està particularment satisfet amb els objectius aconseguits, ja que s'ha reduït la taxa d'abandonament i que la major part dels alumnes es presentessin a la prova. De tots els alumnes que s'han presentat, durant aquests tres cursos, n'han aprovat un 71% amb una nota mitjana de 7,4.

 

Aquestes dades són prou significatives, ja que una gran part de l'alumnat d'aquests cursos tenen una pronunciada manca d'hàbits d'estudi, doncs fa molts anys que no estudien o tenen obligacions familiars.Data de modificació: 26/08/2016 10:00:20