Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:38  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA SALA POLIVALENT: TEMPORADA 2015-2016

  • Exposició sobre el món dels Playmobils

    Exposició sobre el món dels Playmobils

  • BarçaKids a Montmeló

    BarçaKids a Montmeló

20/8/2016

Més de quaranta-vuit activitats s'han desenvolupat durant els caps de setmana des de setembre a juliol. Això significa més d'una activitat cada cap de setmana, que fan un total de 13.480 assistències, comptant totes i cadascuna de les activitats realitzades.


Per l'escenari de la sala, aquesta temporada hi ha passat l'humor dels pallassos de Rhum, la veterania d'en Joan Pera, el musical "LoTuyo y lo mio", les cançons de l'Olga Carrillo i l'emocionant comiat de la Cia. Clownx Teatre amb l'espectacle "Ot el quixot". També cal destacar "Un cel de plom" de la Mercè Arànega i l'espectacle de dansa de Claire Ducreaux. I com cada temporada, Hotel Cochambre va omplir de nou el rebost de Càritas.


Els més petits, i llurs famílies, han pogut assistir als espectacles del Grup Xarxa local i també a les funcions de la campanya escolar de teatre.


Però la Polivalent no és tan sols un espai per a les arts escèniques. També dóna acolliment a altres col·lectius: les jornades de Ludus Historiae, el campionat comarcal del Club d'Escacs, els dinars de germanor dels bonalejos i segureños, la festa de la Penya Pericos i de Solidarité, la lliçó magistral que el passat mes de juny ens va oferir en Carles Capdevila, l'exposició del Playmobil, i el lliurament d'orles de l'INS Montmeló.


A hores d'ara, l'equipament té un ús diari i a la tarda acull diferents activitats: tallers dels grups de percussió, taller de dansa de La Torreta, la colla dels grallers dels Geganters, el ball de Gitanes de l'Agrupa, el col·lectiu Divertiment, i les sevillanes de l'Esbart.


També s'han realitzat grans activitats com ara el FITKAM, els Pastorets i la festa de cap d'any, i per primera vegada ha acollit part de la Festa del Carnaval.


Com a novetat i durant tres setmanes del mes de febrer i març va acollir el programa de la Fundació del FC Barcelona "Barça-Kids". Durant el mes de juny s'han realitzat els finals de curs de l'Escola Municipal de Música, del Casal de la Gent Gran i d'altres entitats privades com l'escola de ball i cant Four Dance Center, l'escola de ball Antonio y Fuensanta i l'Studio Danza Maestre.


Per últim, durant la Festa Major d'enguany s'ha utilitzat per a fer espai de disco-jove amb una molt bona acollida.Data de modificació: 25/08/2016 15:37:28