Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:04  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

TARGETA MONEDER D'IMPACTE SOCIAL

  • Targeta moneder d'impacte social

    Targeta moneder d'impacte social

19/8/2016

Des que es va posar en funcionament a Montmeló el programa de Targeta Moneder d'Impacte Social, un total de 157 unitats familiars en gaudeixen. Aquest programa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament ha assumit una despesa en aquest període de 15.541,49 €.


El programa Targeta Moneder d'Impacte Social pretén facilitar a aquelles persones usuàries dels Serveis Socials, que rebin ajuts econòmics d'alimentació, l'accés a alimentació fresca mitjançant una targeta, amb l'objectiu de dotar d'una nova modalitat de pagament dels ajuts d'alimentació d'una forma més racional i eficient.


Amb les Targetes Moneder es pretén garantir l'accés a una alimentació de qualitat equilibrada i saludable; a desenvolupar estratègies d'atenció a les necessitats alimentàries que evitin l'estigmatització dels beneficiaris de la targeta en poder escollir lliurement els aliments frescos i garantir els drets bàsics des de la generació de polítiques de foment de l'autonomia, la promoció i la corresponsabilitat de les persones.


Les targetes són d'ús personal i es distribueixen a les famílies que es troben en seguiment al departament de Serveis Socials i que compleixen amb el pla de treball establert, així com els requisits econòmics regulats al Reglament municipal de prestacions econòmiques de caràcter social. Des del departament, es fixa l'import límit i es fa el seguiment i control de l'ús de les targetes moneder.Data de modificació: 26/08/2016 09:58:11