Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:46  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

AQUEST ESTIU, INFORMA'T MITJANÇANT VALLÈS VISIÓ

5/8/2016

Si desitges estar informat del que passa a Montmeló i rodalies, fes-ho mitjançant Vallès Visió. Vallès Visió és la televisió digital pública del Vallès Oriental. Un mitjà de comunicació que aposta per la informació, els continguts divulgatius, l’actualitat esportiva, cultural i també pels més petits.

 

El canal és gestionat pel Consorci Teledigital Mollet integrat per 6 municipis de la zona sud del Vallès Oriental: Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Martorelles i Vallromanes. L’àmbit de cobertura de Vallès Visió és de tota la comarca i alguns municipis del Vallès Occidental i el Barcelonès.

 

La graella del canal consta de programes de producció pròpia i d’altres procedents de la Xarxa Audiovisual Local. Entre els continguts de proximitat hi ha espais d’informació local com Vallès Visió Notícies, entrevistes amb personatges polítics i socials al Parlem-ne, debats i reportatges d’actualitat  al Visions, programa de participació infantil amb Planeta Canalla, els esports  amb La Jornada, el Resum Esportiu i El Partit, a més d’altres programes especials.

 

Una quinzena de professionals fan possible, de dilluns a diumenge, la programació pròpia de Vallès Visió assumint tasques de redacció, ENG, producció, realització, gestió i administració. L’equip es completa amb estudiants en pràctiques de les Universitats de Vic i de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

La televisió del Baix Vallès s’ha convertit en poc temps en el mitjà de referència del territori.

 

 

www.vallesvisio.cat
twitter.com/vallesvisio
facebook.com/tvvallesvisioData de modificació: 09/08/2016 09:18:13