Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:46  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

A L'ESTIU, ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS AL CIRCUIT

  • Tandes al Circuit

    Tandes al Circuit

5/8/2016

Si el que vols és passar una bona estona aquest estiu en un escenari emblemàtic com és el Circuit de Barcelona-Catalunya, t’oferim una gran varietat de propostes com són les visites guiades, tandes, tandes Bicircuit i Conducció GT. L’oferta turística i de lleure dels mesos de juliol i agost del Circuit de Barcelona-Catalunya és la següent:


VISITES GUIADES
La millor manera de conèixer el Circuit. Inclou un recorregut per direcció de cursa, la sala de brífing, el pre-pòdium i el pòdium, la sala de premsa, la sala VIP, els boxs i el pàdoc, a més del visionat d’un vídeo que recull imatges de les curses que se celebren al Circuit i altres esdeveniments rellevants.

Quan? Diàries fins al 25 d’agost.
Preu: 10 euros adults, 5 euros de 5 a 14 anys i gratuït pels menors de 5 anys. Els titulars del Carnet Jove poden beneficiar-se d’un descompte 2x1 presentant el taló del pack d’ofertes Carnet Jove, i els Abonats Socis i Oficials del Circuit poden fer la visita gratuïtament reservant amb antelació a abonats@circuitcat.com.
Duració: 1h – 1h 15 min.
Torns: 10h i 12h
Tiquets


TANDES
Podràs rodar amb el teu cotxe o la teva moto pel mateix escenari que celebra anualment dos dels esdeveniments més prestigiosos del motorsport com són el Campionat del Món d’F1® i el Campionat del Món de MotoGP™, en una pista que garanteix unes condicions de seguretat excel·lents.

Quan? El dissabte 13 i el diumenge 14 d’ agost.
Preu: 45€ una tanda o 180€ un abonament de 5 tandes. Descompte del 25% (34€) per a Abonats Socis i Oficials del Circuit. L’assegurança del pilot està inclosa en el preu.
Tiquets


TANDES BICIRCUIT
Practica el ciclisme de carretera al Circuit de Barcelona-Catalunya de manera segura i professional.

Quan? Cada dimarts i dijous de 18.30 a 22.00h.
Preu: 25 euros abonament de 8 dies o 5 euros cada sessió. Gratuït per Abonats Socis i Oficials del Circuit.
Tiquets: on-line o a l’Accés Principal del Circuit.


CONDUCCIÓ GT
Experiència de conducció sobre la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya amb un cotxe d’altes prestacions (Porsche, Ferrari, Lamborghini...).

Quan? Els dies 27 de juliol i 3, 10, 17, 22 i 30 d’agost als migdies, de 13h a 14.00h.
Preu: a partir de 148 euros.
Tiquets


A banda d’aquestes activitats, el 25 d’agost també es durà a terme una jornada de Racing Tests Auto i del 26 al 28 d’agost se celebrarà l’esdeveniment Formula Student Spain, on universitats de tot el món competiran per demostrar que són el número 1 en el disseny i construcció d'un monoplaça de competició.

El calendari esportiu 2016 del Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a engegar el primer cap de setmana de setembre amb les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez (2-4 de setembre), amb entrada gratuïta.


Informació ampliada de les activitats, adquisició de tiquets i calendari a:
www.circuitcat.comData de modificació: 09/08/2016 09:55:37