Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:43  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'OFICINA LOCAL D'HABITATGE ENTREGA UN PIS DE LLOGUER ASSEQUIBLE A MONTMELÓ

  • Moment de la signatura del pis de lloguer

    Moment de la signatura del pis de lloguer

26/7/2016

Avui dimarts 26 de juliol s'ha signat un nou contracte de lloguer assequible gestionat a través de l'Oficina Local d'Habitatge. En aquesta ocassió ha sigut un pis del carrer Timbaler del Bruc.

 

Aquesta modalitat que beneficia tant als llogaters com al propietari del pis, no és encara massa coneguda per la ciutadania que opta a la majoria de casos per realitzar el lloguer a immobiliàries privades.

 

El lloguer asequible ofereix als propietaris garanties en el cobrament i als inquilins un preu més assequible que el del mercat. L'Oficina Local dur a terme una mediació permanent en la relació entre ambdues parts i una subvenció de la quota de l'IBI aprovada aquest any.

 

 

TENS UN HABITATGE PER LLOGAR I NO TROBES LLOGATER?

Mitjançant l'Oficina Local d'Habitatge, pots llogar el teu habitatge amb garanties

 

Nosaltres et busquem el llogater adient. T'oferim assessorament durant tota la tramitació i confeccionem el contracte d'arrendament, et facilitem l'aval lloguer per garantir el cobrament de la renda, una assegurança per cobrir les despeses jurídiques en cas d'impagament i una assegurança que cobreix els desperfectes per mal ús. Tot això sense cap cost per al propietari ni per al llogater. Després i durant tota la vigència del contracte, fem el seguiment i la mediació dels possibles conflictes.

 

Encara t'ho estàs pensant? Vine a veure'ns i t'informarem de tot.

 

Ajuntament de Montmeló

Tel. 935720000 (ext 161)

habitatge@montmelo.catData de modificació: 28/07/2016 19:47:06