Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:39  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

VALLÈS VISIÓ AMB LA FESTA MAJOR DE PARETS

  • La Festa Major de Parets a Vallès Visoó

    La Festa Major de Parets a Vallès Visoó

19/7/2016

La televisió pública del Baix Vallès emetrà una programació especial durant aquest setmana per a apropar els actes més destacats de la Festa Major de Parets als espectadors.

 

Aquesta programació especial inclou tres transmissions en directe de tres dels actes principals i també un resum on es repassaran els millors moments de la celebració de la festa paretana.

 

Aquest divendres, 22 de juliol, es dóna el tret de sortida de la Festa Major de Parets. El pregó, a càrrec de Diables Parets, marca l’inici de 4 dies de festa i una seixantena d’activitats per a tots els públics.


Com cada any, Vallès Visió aposta per donar cobertura a un dels actes més importants dels nostres municipis, la festa major. Per això, la televisió realitza un seguiment exhaustiu de tots els esdeveniments abans, durant i després de La festa. A banda de tota la informació que apareix als diferents espais Informatius i divulgatius del canal sobre la preparació de la festa, Vallès Visió ha previst una programació especial per a apropar la celebració de la festa a tots els espectadors.


La programació especial comença aquest divendres, a les 22h, amb la transmissió en directe de la representació de la Festa de la Pedra del Diable. A l’endemà, dissabte, a les 21h, també es connectarà en directe amb l’escenari ubicat al parc de La Linera per a conèixer el guanyador de la primera edició del concurs artístic Talent Parets, organitzat conjuntament entre l’Ajuntament del municipi, Elite Dance i l’Escola d’Estudis Musicals Maria Grever. Dilluns continuarà la programació especial de Vallès Visió amb la Festa Major de Parets. Serà, però, per a tota Catalunya, gràcies al programa que s’emet per la Xarxa de Televisions Locals, KM0, on es connectarà amb dues activitats del programa festiu de dilluns: a partir de les 18h., amb les activitats infantils que es faran a La Linera, i a les 19.15h, amb la Holi fest, també a La Linera. I per tots aquells que vulguin recordar totes les activitats dels 4 dies de la Festa Major de Parets, dimecres, 27 de juliol, a les 20.30h,
Vallès Visió programa un espai especial, de 25 minuts de durada, on es repassaran els principals actes de la festa d’enguany.

 

Tots els espais especials de la Festa Major de Parets 2016 es podran veure, com la resta de programació de Vallès Visió, per la pàgina web de la televisió, www.vallesvisio.cat.Data de modificació: 26/07/2016 09:28:34