Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:37  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LOCALRET I L’ASSOCIACIÓ ÀMBIT B30 COL·LABOREN PER IMPULSAR LA IMPLANTACIÓ DE FIBRA ÒPTICA ALS POLÍGONS INDUSTRIALS

  • Conveni entre Localret i l’Associació Àmbit B30

    Conveni entre Localret i l’Associació Àmbit B30

20/7/2016

S’actuarà en l’àmbit territorial d’influència dels 50 quilòmetres que uneix la B30. El Consorci Localret fomenta, impulsa i coordina el desenvolupament TIC dels ens locals de Catalunya.

 

El Consorci Localret i l’Associació Àmbit B30 col·laboraran per tal de desenvolupar l’estratègia per a la implantació de xarxes de telecomunicacions d’alta capacitat basades en la fibra òptica als polígons industrials dels 23 municipis de les comarques del Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Baix Llobregat units per la B30.

 

L’alcalde de Mollet i president de l’AÀB30, Josep Monràs, i l’alcalde de Martorell i president de Localret, Xavier Fonollosa, han signat avui a la seu de Localret el conveni de col·laboració. L’objectiu és treballar conjuntament per planificar dotar de la millor connectivitat de telecomunicacions a una zona que aplega 195 polígons d’activitat econòmica, amb més de 6.500 hectàrees de sòl industrial, més de 30.000 empreses i on s’hi ubiquen 64 centres de recerca.

 

L’Associació Àmbit B30 comptarà amb l’assessorament tècnic de Localret en l’estudi per a la provisió de banda ampla, que permeti definir una estratègia coordinada per a la potencial implantació de xarxes de telecomunicacions que dotin els polígons industrials de connectivitat d’alta prestació.

 

L’Associació Àmbit B30

L’AÀB30 agrupa 55 organitzacions de 23 municipis de les comarques del Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Baix Llobregat amb la finalitat de promoure el desenvolupament d’aquest territori, en el marc de la manufactura avançada, amb la col·laboració d’empreses, centres de recerca, universitats, ajuntaments, administracions i organitzacions empresarials i sindicals.

 

Consorci Localret

Localret aplega més de 800 ens locals, consells comarcals i les 4 diputacions catalanes amb l’objectiu d’impulsar i coordinar el desenvolupament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació al conjunt dels ens locals catalans.Data de modificació: 28/07/2016 19:19:44