Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:17  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ DEL CASAL D'ESTIU I EL CASAL JOVE

 • Casal d'Estiu 2016

  Casal d'Estiu 2016

 • Casal d'Estiu 2016

  Casal d'Estiu 2016

 • Casal d'Estiu 2016

  Casal d'Estiu 2016

 • Casal d'Estiu 2016

  Casal d'Estiu 2016

 • Casal d'Estiu 2016

  Casal d'Estiu 2016

 • Casal d'Estiu 2016

  Casal d'Estiu 2016

20/7/2016

Durant aquests dies ens hem familiaritzat amb l'estampa de grups de nens i joves, amunt i avall, pels diferents carrers i indrets del poble. Són els participants del Casal d'Estiu i el Casal Jove, dues activitats estiuenques, organitzades per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament, que arriben a la seva fi aquest divendres, 22 de juliol, amb un gran èxit de participació.

 

Aquesta vegada, tos dos casals han aplegat al voltant de 300 infants i joves que, durant quatre setmanes, han gaudit d'un ampli ventall d'activitats: tallers, jocs d'aigua, gimcanes, sortides a la platja, acampades nocturnes, activitats d'aventura, excursions per conèixer l'entorn i, sobre tot, molta piscina; a càrrec de monitors titulats i adequades a les diferents edats dels participants.

 

La festa de l'escuma a l'escola Sant Jordi i un espectacle de circ a la sala Polivalent han estat les principals novetats de l'edició d'enguany, juntament, amb un taller de paper reciclat i decoració de llibretes que els joves del Centre Trencadís han impartit als nens del Casal d'Estiu.

 

Aquests casals són una alternativa de l'Ajuntament de Montmeló per als infants i joves que, després d'un intens any acadèmic, poden dedicar els seus matins a l'oci i la diversió en estat més pur; compartint experiències mitjançant una programació d'activitats engrescadora pensada per afavorir la socialització i el desenvolupament de les capacitats creatives dels que hi participen.

 

Després de quatre anys, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament s'ha tornat a encarregar de la seva gestió. Per dur a terme la seva planificació i desenvolupament s'han contractat 43 monitors titulats en lleure de la borsa de treball del Departament de Promoció Econòmica. També, han prestat la seva col·laboració 13 joves voluntaris juntament, amb 2 monitors en pràctiques.

 

Els infants i joves de les famílies amb menys recursos econòmics, també, han pogut participar dels casals gràcies a les beques que s'ofereixen des del consistori. En total, han estat 35 famílies becades amb una bonificació de 6.043 euros.

 Data de modificació: 21/07/2016 13:20:06