Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:17  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ TORNA A GAUDIR D'UNA CURSA URBANA DE CICLISME

  • Cursa ciclista a Montmeló

    Cursa ciclista a Montmeló

  • Lliurament de premis als germans Roca

    Lliurament de premis als germans Roca

  • Entrega de premis per part dels regidors Albert Montserrat y Pere Rodríguez

    Entrega de premis per part dels regidors Albert Montserrat y Pere Rodríguez

12/7/2016

El passat 10 de juliol, els carrers de Montmeló es van omplir de ciclistes. La Penya Blaugrana de Montmeló i el Club Ciclista Montornès, organitzaven el Gran Premi de ciclisme 35 Aniversari PBMontmeló.

 

Més de 100 corredors es van donar cita al polígon del Pedregar per prendre part en la cursa ciclista. Montmeló sempre ha estat un municipi amb gran tradició ciclista. Durant la dècada dels 80, va comptar amb un nombrós equip ciclista patrocinat per Aigua del Montseny i Casmevin. Durant molts anys es van organitzar curses ciclistes urbanes i fins i tot, es va arribar a organitzar diverses edicions de la Volta al Vallès.

Més tard, a la primera dècada del 2000, amb l'interés pel ciclisme de muntanya, la Penya Blaugrana de Montmeló va consolidar una secció de BTT que va organitzar durant 5 anys consecutius un Open de bicicleta de muntanya.Va ser aquesta mateixa entitat qui el 2013 va tornar a organitzar una cursa urbana amateur.

 

Ara, amb ocasió de la celebració del 35è aniversari de la PBMontmeló, l'entitat blaugrana ha muntat una cursa ciclista. En aquesta ocasió, s'han unit al Club Ciclista Montornés que també celebren 35 anys de vida, per organitzar aquesta cursa pels carrers de Montmeló.

 

El circuit urbà agafava part de la zona industrial del Pedregar i carrers adjacents.Durant la matinal van haver 2 curses, la de Màster 40 i la de Màster 50 i 60 La categoría de fémines va comptar amb la participació d'una ciclista en cada cursa. Van participar un total de 107 corredors. El gran interés local va estar concentrat en la presència d'Edy Roca a la categroria màster 40, que va quedar classificat en la posició 16, i la presència de Sandra Roca, que va guanyar com a única representant fèmina en la categoria màster 50.


L'organització està força satisfeta de com va anar l'esdeveniment, encara que la calor va fer que la presència de públic fos escassa. La PBMontmeló vol continuar amb properes edicions de curses ciclistes urbanes y així recuperar un esport que tanta afició havia tingut en el nostre municipi.Data de modificació: 14/07/2016 19:52:10