Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:55  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ANNA BALLBONA, AUTORA DE CAPÇALERA DE LA BIBLIOTECA LA GRUA

  • Presentació del llibre "Joyce i les gallines", d'Anna Ballbona

    Presentació del llibre "Joyce i les gallines", d'Anna Ballbona

  • Anna Ballbona

    Anna Ballbona

14/7/2016

L'escriptora i periodista de Montmeló, Anna Ballbona i la Biblioteca Municipal la Grua han signat el document de compromís pel qual l'autora local es converteix en autora de Capçalera d'aquest equipament cultural. Per a la biblioteca, aquest compromís suposa reconèixer l'autora com una autora preferent i per a l'escriptora tenir la biblioteca municipal com a predilecta.

 

Des de la biblioteca municipal han valorat molt positivament aquest fet i han manifestat que "és una gran satisfacció que hagi acceptar ser l'autora de Capçalera. Sempre hem mantingut una relació molt estreta amb ella a qui hem vist créixer literàriament i qui ha comptat sempre amb la biblioteca per presentar les seves obres".

 

Fruit d'aquest compromís està previst que Ballbona acudeixi al Club de Lectura que organitza la biblioteca per participar en la tertúlia sobre la seva primera novel·la Joyce i les gallines, el proper mes de novembre.

 

El projecte de Capçalera està impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes i amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones.

 

L'objectiu d'aquest projecte, que reclama un prestigi i una trajectòria per part dels autors, és fer evident el vincle existent entre els escriptors catalans i les biblioteques públiques, mitjançant una acció que té com antecedent el fet que moltes biblioteques treballen de forma habitual amb escriptors i hi tenen un tracte continuat en el temps, que ha donat bons fruits a nivell de col·laboracions, suports i coneixements mutus.Data de modificació: 14/07/2016 17:35:33