Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:07  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ELS CLÀSSICS OMPLEN EL CIRCUIT I SE CITEN PEL 20 DE JULIOL

  • “Vine al Circuit amb el Clàssic”

    “Vine al Circuit amb el Clàssic”

  • “Vine al Circuit amb el Clàssic”

    “Vine al Circuit amb el Clàssic”

7/7/2016

Un total de 64 vehicles clàssics han participat al “Vine al Circuit amb el Clàssic”. Gràcies al gran èxit d’acollida, l’experiència es tornarà a repetir el 20 de juliol.


El Circuit de Barcelona-Catalunya va rebre ahir la visita de 64 vehicles clàssics, participants en la primera edició de l’activitat “Vine al Circuit amb el Clàssic”. Amb un gran èxit d’acollida, que va fer esgotar les inscripcions pocs dies després d’anunciar l’activitat, el Circuit tornarà a repetir l’experiència el proper dia 20 de juliol.

En aquesta primera edició, una gran varietat d’unitats de més de 25 anys d’antiguitat han rodat pel traçat català, completant dues voltes al Circuit de Barcelona-Catalunya. Tot tipus de marques han estat representades, amb vehicles des dels anys 60 fins a l’any 1990. El pilot de ral·lis Antonio Zanini tampoc ha volgut perdre’s el debut d’aquesta experiència al Circuit i ha estat el pilot encarregat de conduir el Safety Car, que ha guiat als participants per la pista. Un cop finalitzada la rodada, els participants han gaudit d’un suculent fi de festa, amb una vetllada exclusiva a la zona Tapes GP, amb un sopar amb vistes a la pista del Circuit.

Tots els aficionats que vulguin unir-se a l’experiència del “Vine al Circuit amb el Clàssic” el proper 20 de juliol a les 19:00h, es poden inscriure a www.classicmotorclub.org. Podran realitzar dues voltes completes al Circuit a velocitat controlada per un Safety Car i sopar a la zona Tapes GP, amb un menú que inclou amanida, brasa, beguda i postres. El preu és de 25€ per cotxe i conductor, i de 20€ pels acompanyants, amb el sopar inclòs. Els vehicles hauran de tenir com a mínim 25 anys d’antiguitat i disposar d’assegurança i ITV, mentre que els participants necessitaran tenir el permís de conducció al dia.

És una oportunitat única per treure a passejar els clàssics acompanyats d’un ambient completament segur i d’una proposta culinària de qualitat, en un espectacular entorn per a viure de la millor manera una nit d’estiu. La diversió està assegurada!

 



Data de modificació: 13/07/2016 15:27:46