Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:03  |  13/05/2021

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ TORNA A TENIR UNA CURSA CICLISTA URBANA

  • Cursa ciclista a Montmeló

    Cursa ciclista a Montmeló

5/7/2016

El proper 10 de juliol, els carrers de Montmeló es tornaran a omplir de ciclistes. La Penya Blaugrana de Montmeló organitza una cursa ciclista urbana.

Montmeló sempre ha estat un municipi amb gran tradició ciclista. Durant la dècada dels 80, va comptar amb un nombrós equip ciclista patrocinat per Aigua del Montseny i Casmevin. Durant molts anys es van organitzar curses ciclistes urbanes i fins i tot, es va arribar a organitzar diverses edicions de la Volta al Vallès.

Més tard, a la primera dècada del 2000, amb l'interés pel ciclisme de muntanya, la Penya Blaugrana de Montmeló va consolidar una secció de BTT que va organitzar durant 5 anys consecutius un Open de bicicleta de muntanya. Va ser aquesta mateixa entitat qui el 2013 va tornar a organitzar una cursa urbana amateur.

 

Ara, amb ocasió de la celebració del 35è aniversari de la PBMontmeló, l'entitat torna a muntar una cursa ciclista. En aquesta ocasió, s'han unit al Club Ciclista Montornés que també celebren 35 anys de vida, per organitzar aquesta cursa pels carrers de Montmeló. Ambdues entitats compten amb la col·laboració de l'entitat local, Sobrebici.

 

El circuit urbà agafa part de la zona industrial del Pedregar i carrers adjacents. La cursa és per a majors de 40, 50 i 60 anys en categoria masculina i també hi haurà una cursa per categoria femenina.

El proper diumenge 10 de juliol, a partir de les 10 del matí, Montmeló es tornarà a omplir de ciclistes que competiran en les diferents categories.

Esperar que aquesta primera edició sigui reeixida i serveixi de trampolí per organitzar pròximes edicions i d'aquesta manera, es recuperi un esport que tanta afició havia tingut en el nostre municipi.Data de modificació: 05/07/2016 13:46:28