Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:42  |  03/07/2022

Data i hora oficial

El temps

EL PROGRAMA "PAÍS KM0" VISITA MONTMELÓ

  • L'equip del programa País Km0

    L'equip del programa País Km0

4/7/2016

El magazín d'estiu 'País km0' torna aquest dilluns a les televisions locals. tercera temporada del magazín televisiu que té com a eslògan  ‘País km0, ens trobem a casa teva’.

El magazín 'País km0' torna aquest dilluns 4 de juliol a les televisions locals. Per tercer any consecutiu viatjarem amunt i avall del país per conèixer en directe, de dilluns a divendres, de 18h a 20h, un munt d'esdeveniments relacionats amb la cultura popular, els esports, les festes majors, el cinema... i els caps de setmana, veurem un resum amb els millors moments de la setmana.

L'itinerari s'inicia aquest dilluns, 4 de juliol, a la Casa de Colònies de Mas Gircós, a Sant Ferriol (Garrotxa). També visitarem les festes majors de Vic (Osona), Súria (Bages), Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), Capçanes (Priorat), Cabrera de Mar (Maresme), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Salou (Tarragonès), Cardedeu (Vallès Oriental) o l'Escala (Alt Empordà), entre d'altres.

I aquest dimecres dia 6 de juliol li toca el torn a Montmeló i el lloc escollit per a dur a terme aquest programa ha estat el Circuit de Montmeló, A partir de les 18h i fins les 20h, veurem entrevistes, reportatges, connexions en directe amb altres municipis, gastronomia, tradicions, esports, coneixerem l'alcalde fora del seu àmbit habitual de treball (els ajuntaments) i a més, l'equip haurà de superar un repte proposat per la gent del poble durant el programa.

La Xarxa de Comunicació Local aposta novament per un format consolidat. Un espai diari d'entreteniment i en directe que compta amb la participació de periodistes i tècnics de les televisions locals. Coneixerem de prop el que passa a una cinquantena de pobles, viles i ciutats catalanes. Resseguirem el calendari festiu i coneixerem el paisatge social i cultural de la Catalunya més propera a partir de les petites històries i les vivències dels vilatans que acolliran l'equip del programa.


De viatge per Catalunya per trobar-nos cada dia a casa tevaData de modificació: 04/07/2016 16:17:46