Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:25  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

CAP DE SETMANA AMB CURSES MOLT DISPUTADES AL CIRCUIT

  • Cap de setmana amb curses molt disputades al Circuit

    Cap de setmana amb curses molt disputades al Circuit

  • Cap de setmana amb curses molt disputades al Circuit

    Cap de setmana amb curses molt disputades al Circuit

26/6/2016

Intensa jornada al Circuit amb les curses de la Copa Rieju RS3, PreMoto4, PreMoto3, Copa Honda CBR 300R – Honda CBR 250R, Open 600, Open 1000, Junior 600 – Amateur 600 i Clàssiques

 

 Un total de 9 curses han fet les delícies dels aficionats durant aquesta jornada dominical al Circuit de Barcelona-Catalunya. El FCM Campionat Mediterrani de Velocitat – Campionat Interautonòmic de Velocitat – Trofeu Català de Velocitat Clàssiques ha posat en la pista les categories de: Copa Rieju RS3, PreMoto4, PreMoto3, Copa Honda CBR 300R – Honda CBR 250R, Open 600, Open 1000, Júnior 600 – Amateur 600, Clàssiques 1 i Clàssiques 2 per brindar curses d’allò més disputades, precedides pels entrenaments qualificatius del TCV al matí.

 

Copa Rieju RS3/ PreMoto4/PreMoto3

Les futures promeses del motociclisme han inaugurat el programa de curses amb la primera màniga disputada. Cadascuna de les categories ha celebrat un únic podi sorgit de la combinada de les dues curses, que han tingut els mateixos guanyadors. El líder indiscutible ha estat Carlos Tatay (CM Ajevo Racing Team), que ha aconseguit la victòria a PreMoto3 i a la general, mentre que Víctor Rodríguez (MC Piedralaves) ha sigut segon. Daniel Holgado (MC Alicante) ha completat el podi, collint també el primer lloc a PreMoto4. Els més petits, els participants de la Copa Rieju RS3, han vist com Alejandro Doyle (PMB) es proclamava guanyador.

 

Copa Honda CBR 300R/Copa Honda CBR 250R

La igualtat existent en totes dues copes ha quedat patent a les dues curses celebrades al Circuit, amb un nombrós col·lectiu de pilots amb opcions de pujar al podi. El primer a creuar la línia de meta ha estat Ludovic Cauchi, el poleman d’ahir, que s’ha emportat la victòria absoluta després de firmar dues primeres posicions. A la combinada de les dues proves Alejandro Diez (Escuela Motociclista) ha sigut segon i Ferran Hernández (C.E.C Alcarràs) ha sigut tercer. Els tres pilots completen el podi de la Copa Honda CBR 300R. A la 250R els tres primers han sigut Eric Ferran, Álvaro Diez i Aurel Nyul-Verlaque. Beatriz Neila ha aconseguit alçar-se a l’esglaó més alt del podi amb la categoria Fèmines.

 

Open 600

Fins a quatre categories diferents han pres part en la cursa de 12 voltes de les Open 600, la qual ha guanyat Aitor García. El pilot del Circuit Albacete, que es disputava la primera posició amb Oier Cascante (RMC Guipuzkoa), només ha pogut respirar tranquil en l’última volta, quan Cascante ha patit una caiguda que l’ha deixat fora de la competició. Aitor García també ha pujat a l’esglaó més alt del podi del CIV. Darrere del guanyador acabava l’Honda de Rogelio Lorente (CM Red Racing), seguit molt de prop pel tercer classificat, Alexandre Sirerol (Circuito del Motor), que ha calcat el resultat obtingut a la qualy d’ahir. Marc Miralles, que partia des de la pole position, ha sigut quart de la general i primer del CMV. Patxi Larrea portava la seva Yamaha fins a la cinquena posició, que li ha servit per guanyar la subdivisió de Màster 35-600.

 

Open 1000    

L’Open 1000 ha coronat una macedònia de campions després de la seva única cursa disputada al Circuit de Barcelona-Catalunya. El guanyador absolut ha sigut Jon Purroy (Purroy Racin Team), que ha tingut un ritme constant i superior. El segon esglaó del podi l’ha ocupat Marc López, i Paco Morales ha fet el mateix amb el tercer. López s’ha imposat al Campionat Mediterrani de Velocitat juntament amb Alejandro Rubio (MC Palau) i Marc Creu (C.E.C. Alcarràs), que han sigut segon i tercer respectivament. La categoria Amateur-Junior 1000 ha tingut com a guanyador a Francisco Javier Quintana (AD Aragón Sport), que ha completat un cap de setmana rodó després de fer-se amb el millor registre ahir, mentre que Marc López ha viscut un doble podi al coronar-se guanyador de les Màster 40-1000.

 

Júnior 600-Amateur 600

Pole, victòria i volta ràpida per a José Luis González (RACC M.S) a la categoria Amateur-Júnior 600. González ha obert una escletxa de més de 10 segons que li ha fet assegurar aquesta primera posició. El següent pilot a perseguir el seu rastre ha estat Juan José Fernández (Lorenzo Com. GU), que ha sigut segon, i Aitor Montero (Circuito Albacete), que ha sigut tercer. Fernández i Martínez han aconseguit situar-se com a primer i segon classificat de la subdivisió Màster 35-600, seguits per Alejandro de la Cruz (Piston Abollao). Marta Tomás (MC Mora d’Ebre), que ha barallat la seva posició en un nombrós grup de pilots, ha vist la bandera de quadres com a vencedora de l’Open 600, que puntua pel Campionat Mediterrani de Velocitat. 

 

Trofeu Català de Velocitat Clàssiques

Les 67 motocicletes inscrites al Trofeu Català de Velocitat Clàssiques, que daten entre els anys 1945 i 1986, han disputat dues mànigues de cursa en diferents categories amb la finalitat d’acollir a tots els participants de forma segura al Circuit, precedides pels entrenaments qualificatius al matí.

 

La primera de les curses congregava les categories B, C i 70 de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM); la A, B i C de la Federación Castillo-Manchega de Motociclismo (FCMM); i la B, C de la Federación Vasca de Motociclismo (FVM). Vicente Arnau (CM Mini GP Vall d’Uixó)  ha sigut el gran dominador, i ho corrobora la pole position i la victòria absoluta que ha firmat. També ha estat el guanyador de les Clàssiques B de la FVM. L’altre integrant del MotorClub GP Vall d’Uixó, José Manuel Esteve, ha acabat en segona posició de la general i primer de la categoria C de la FVM. Els líders de les Clàssiques A, B i C de la FCMM han sigut els pilots de A.E.M.A: Francisco Javier Ruiz, Joaquim Orts i Andrés Serrano respectivament. La FCM ha coronat com a guanyadors a Pere Auradell (RACC Motor Sport) a les Clàssiques 70, a Juan Cantón (A.E.M.A) a les Clàssiques B i a Pedro Mugica (MotorClub Cribón) a les Clàssiques C.

 

La segona màniga portava a la pista les categories Clàssic 80, Maxi Clàssic i MC-Sub35 de la FCM. Aquests pilots, els més veterans, han sabut mantenir les posicions de sortida, completant un podi general idèntic format per Antoni Guinovart (Penya Motorista Barcelona), que també ha estat el guanyador de MC i MC-Sub35; Manuel Segarra (Moto Club Roquetes), el vencedor de C80; i Carlos Ordoñez (C.E. Circuit Alcarràs).Data de modificació: 30/06/2016 15:00:29