Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:38  |  06/04/2020

Data i hora oficial

El temps

VALLÈS VISIÓ AL COSTAT DE LA FESTA MAJOR DE MONTMELÓ

  • Programa Parlem-ne de vallès visió, dedicat a la Festa Major de Montmeló

    Programa Parlem-ne de vallès visió, dedicat a la Festa Major de Montmeló

29/6/2016

Un any més, la televisió del Baix Vallès aposta per donar cobertura a un dels actes més importants dels municipis del Consorci: les festes majors. El primer municipi en celebrar la seva festa major és Montmeló, que tot just comença demà. Dimecres, 6 de juliol, a les 20.30h, Vallès Visió emetrà un resum amb les imatges més destacades d’aquesta celebració.


Montmeló dóna demà el tret de sortida de la seva Festa Major, que es perllongarà durant tot el cap de setmana. Més d’una cinquantena d’activitats que formen el programa de Festa Major, que ha estat dissenyat per tota la ciutadania a través d’un procés participatiu que es va iniciar al mes d’abril i que ha servit per parlar i treballar el model de la Festa Major. Unes activitats que es podran recordar en el programa especial que Vallès Visió emetrà el proper dimecres, 6 de juliol, a partir de les 20.30h, i en el què es repassaran els millors moments de la festa gran de Montmeló.


Com cada any, Vallès Visió aposta per donar cobertura a un dels actes més importants dels municipis del Consorci: les festes majors. Per això, la televisió realitzarà un seguiment exhaustiu de tots els esdeveniments abans, durant i després de la festa. Durant els últims dies, Vallès Visió ha emès l’entrevista que la periodista Susanna Aguilera ha fet als responsables de la Festa Major de Montmeló a l’espai “Parlem-ne”. També Vallès Visió ha ofert informació detallada del procés de participació ciutadana i de la preparació de la festa. I, com no, dimecres, 6 de juliol, a les 20.30h, tot el resum, totes les imatges, dels millors moments de la Festa Major de Montmeló 2016.


Com sempre, el programa especial de la Festa Major de Montmeló es podrà veure també per la pàgina web del canal: www.vallesvisio.cat

 

Podeu visualitzar el programa Parlem-ne sobre la Festa Major de Montmeló clicant aquíData de modificació: 30/06/2016 17:11:02