Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:13  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

REUNIÓ DE TREBALL DELS ALCALDES DE MONTMELÓ I GRANOLLERS

  • Reunió de treball dels alcaldes de Montmeló i Granollers

    Reunió de treball dels alcaldes de Montmeló i Granollers

19/6/2016

El Pla Director del Circuit, l’anella verda en la que ja s’està treballant o la qualitat de l’aire són alguns dels temes que es van tractar el passat 14 de juny a la reunió que van mantenir l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil, i el de Granollers, Josep Mayoral.

 

A la trobada. que es va celebrar a l’antiga estació de Montmeló, van assistir els equips de govern dels dos consistoris.

 

El pla director del circuit de Barcelona- Catalunya i les estratègies d’especialització territorial i competitivitat en el món del motor que se’n derivaran són algunes de les linies d’actuació comú dels ajuntaments de Montmeló i Granollers. Els dos municipis, que comparteixen amb Parets aquest equipament, treballen per convertir-lo en un motor econòmic no només de la comarca, també de tota Catalunya.

 

Els temes d’interès ambiental vinculats al Circuit, com l’Anella verda en la que ja s’està treballant o la qualitat de l’aire, també van centrar l’atenció durant la trobada.

 

Montmeló i Granollers planegen treballar conjuntament en l’àmbit cultural. La vinculació  amb el món romà ha propiciat que es busquin estratègies comunes per posar en valor la historia i el patrimoni dels dos municipis.

 

 

Font: Vallès Visió -VOTVData de modificació: 24/06/2016 12:26:00