Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:39  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MARC MÁRQUEZ CORRERÀ A L'ALLIANZ NIGT RUN AL CIRCUIT, A FAVOR DEL PROJECTE BEQUES MENJADOR D'ALDEAS INFANTILES SOS

  • Els alumnes de Montmeló, amb Marc Marquez

    Els alumnes de Montmeló, amb Marc Marquez

20/6/2016

La cursa d’atletisme se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el dia 2 de juliol a les 20.30 hores

 

 El pilot Marc Márquez correrà a la cursa Allianz Night Run de Laps for Life 93 al Circuit de Barcelona-Catalunya el proper 2 de juliol a les 20:30h. Aquest esdeveniment solidari, impulsat pel propi pilot i per Allianz al Circuit, comptarà amb curses de 5km i 10km i tindrà un fi benèfic: els runners correran a favor del projecte de beques menjador d’Aldeas Infantiles SOS.

 

“Em ve molt de gust córrer per l’asfalt del Circuit amb la resta d’inscrits: serà una nit d’esport, diversió i solidaritat”, diu Marc Márquez. A més de córrer a l’Allianz Night Run, el pilot també entregarà els premis als guanyadors al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Els corredors inscrits rebran una samarreta tècnica commemorativa de l’Allianz Night Run i, al finalitzar la cursa, podran gaudir d’una Pasta Party i de música en directe. A més, per inscriure’s entraran al sorteig de samarretes i gorres signades pel propi Marc Márquez.

 

Corrent pels més petits

Els participants donen 2 euros de la seva inscripció al projecte de beques menjador d’Aldeas Infantiles SOS. A més, Allianz s’ha compromès a igualar l’import benèfic recaptat per les inscripcions a la cursa i ho donarà també a l’ ONG.

 

Les persones que no desitgin córrer però vulguin fer una donació a Aldeas Infantiles SOS també poden comprar un dorsal zero, per 5 euros, que aniran destinats íntegrament a l’ONG.

 

En concret, la solidaritat es materialitzarà en ajuda econòmica al Programa Beques Menjador d’Aldeas Infantiles SOS, per a més de 500 nens i joves de tot el territori nacional. Mitjançant aquesta iniciativa, les beques cobreixen les necessitats alimentàries dels més petits mitjançant els serveis de menjador de les institucions educatives i, garanteix, al menys, un àpat sa i equilibrat per als menors.

 

Segons aquesta ONG, en només dos anys, la xifra de pobresa infantil ha crescut un 10%, amb més de dos milions de menors de 18 que estan exposats a situacions de risc d’exclusió, pobresa o ruptura familiar.

 

 

Més informació a www.allianznightrun.comData de modificació: 23/06/2016 16:30:50