Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:49  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

6 DE JULIOL: CITA PER A GAUDIR DEL CIRCUIT AMB UN CLÀSSIC

  • Cita al Circuit per a gaudir en un cotxe clàssic

    Cita al Circuit per a gaudir en un cotxe clàssic

29/6/2016

Aquesta proposta estival obre el Circuit als vehicles clàssics per a viure una experiència única.


 L’activitat al Circuit de Barcelona-Catalunya no cessa mai. En aquesta ocasió, per apropar el món del motor a tota classe d’aficionats, els amants dels clàssics podran conduir els seus vehicles a la pista catalana i gaudir del traçat pel qual competeixen els pilots de Fórmula 1 i MotoGP, així com molts altres campionats de referència.

Els aficionats que ho desitgin podran unir-se a aquesta activitat el dimecres 6 de juliol a les 19 hores, realitzant dues voltes completes al Circuit a velocitat controlada per un Safety Car. A més de la vivència automobilística, els participants també podran delectar-se amb un suculent fi de festa al Tapes GP, un espai situat en una zona exclusiva del Circuit amb vistes a la pista, amb un sopar que inclou amanida, brasa, beguda i postres.

El preu és de 25€per cotxe i conductor, i de 20€pels acompanyants, amb el sopar inclòs. Els vehicles hauran de tenir com a mínim 25 anys d’antiguitat i disposar d’assegurança i ITV, mentre que els participants necessitaran tenir el permís de conducció al dia.

És una oportunitat única per treure a passejar els clàssics acompanyats d’un ambient completament segur i d’una proposta culinària de qualitat, en un espectacular entorn per a viure de la millor manera una nit d’estiu. La diversió està assegurada!

Les inscripcions estan obertes a www.classicmotorclub.orgData de modificació: 07/07/2016 15:58:54