Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:03  |  02/07/2020

Data i hora oficial

El temps

ELS ALUMNES DE CATALÀ DE MONTMELÓ I MONTORNÈS TANQUEN EL CURS AMB UN TALLER DE MOSAIC

  • Taller de Mosaics

    Taller de Mosaics

  • Grup de Montmeló de Català

    Grup de Montmeló de Català

16/6/2016

El juny de l'any passat, els alumnes dels dos pobles s'uniren per fer una cloenda de cursos plegats en un espai comú: Mons Observans.

 

Enguany han volgut acabar aquesta etapa 2015-2016 amb una altra activitat propera a les dues localitats i s'ha triat fer una visita al Museu de Montmeló que ha tornat a obrir les portes després d'uns mesos de reformes a la plaça de davant de l'edifici.

 

El Museu, aquest dimecres 15 de juny, ha ofert als alumnes de català la possibilitat de conèixer les pintures murals romanes del primer estil pompeià de l'assentament romà de can Tacó-Turó d'en Roina. Si l'any passat visitaren el turó de can Tacó, ara han pogut veure les pintures que decoraven aquell espai.

 

A continuació els assistents han fet un taller de mosaic en què havien de decorar amb tessel·les un fragment que simulava una rajola tal i com feien els romans a la seva època. Amb cola i paciència, de manera més o menys artística, els alumnes han fet els seus mosaic que s'han endut de record.

 

L'acte s'ha acabat de manera dolça amb un petit tast de vi dolç, unes galetes i un "fins ben aviat" entre els dos pobles.

 Data de modificació: 16/06/2016 20:06:07