Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:30  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIMA ETAPA DE LA REMUNTADA A PEU DEL TENES

  • Remuntada a peu del riu Tenes

    Remuntada a peu del riu Tenes

13/6/2016

Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs organitza la cinquena i última etapa de la Remuntada a peu del riu Tenes, que  tindrà lloc aquest diumenge 19 de juny de 2016. Es recorreran 14 km entre Castellcir i Collsuspina.

 

La Remuntada a peu del riu Tenes 2016 celebrarà el pròxim diumenge, 19 de juny, la seva etapa final. Els participants d’aquesta cinquena passejada iniciaran camí a les 8 del matí des de l’Espai de Llar d’Infants de Castellir i recorreran un total de 14 km, amb un desnivell positiu de 425 m, fins arribar a Collsuspina.

 

El punt final a aquesta remuntada, que va començar el passat mes de gener, el posarà un dinar de germanor, que tindrà lloc al Pavelló de Castellcir i que els participants hauran de reservar, amb un suplement de 10 euros, en el moment de fer la inscripció a la remuntada.

 

Entre els molts punts d’interès patrimonial i paisatgístic d’aquest bonic recorregut destaquen la Torrassa dels Moros, el pas de la Casanova i la parròquia de Santa Coloma Sasserra. Els assistents faran parada per esmorzar a la fageda de la Sauva Negra, declarat espai d’interès natural.

 

La Remuntada a peu del riu Tenes 2016 està organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de la Vall del Tenes, el Centre d’Iniciatives de Muntanya de Lliçà de Vall, La Cursa de Muntanya de Riells del Fai, Santa Eulàlia Camina, el Grup Ornitològic del Tenes, l’Associació Grup Excursionista de Bigues i Riells-Amics dels Cingles de Bertí i Projecte Rius. A més, compta amb la col·laboració del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, d’ajuntaments i d’entitats privades.Data de modificació: 16/06/2016 17:24:30