Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:00  |  06/08/2020

Data i hora oficial

El temps

CLOENDA DE CURSOS DE CATALÀ DEL VALLÈS ORIENTAL

  • Grup de Montmeló a la cloenda dels cursos de català per a adults i del Voluntariat per la llengua del Vallès Oriental

    Grup de Montmeló a la cloenda dels cursos de català per a adults i del Voluntariat per la llengua del Vallès Oriental

12/6/2016

Ahir dissabte 11 de juny de 2016, fou el dia assenyalat per fer la cloenda dels cursos de català per a adults i del Voluntariat per la llengua del Vallès Oriental d'aquesta temporada.


Cada any es tria un poble de la comarca per fer el tancament de cursos i convidar a tots els que hagin participat a les oficines de català com a alumnes, aprenents o voluntaris lingüístics. Després de deu anys fent aquestes trobades, enguany s'ha triat Granollers i els pobles del Vallès, a través de rutes culturals per la ciutat organitzades per les tècniques del Consorci, han pogut acostar-se més a la capital vallesana.

 

Alguns alumnes de Montmeló van seguir la ruta del bombardeig i d'altres del modernisme a fi de descobrir  una petita part de la història de Granollers en un matí; però al migdia tots plegats es reuniren per dinar al parc Torras Villà i tastar les postres típiques de Festa Major, el Rajol.

 

Va ser una cloenda molt amena en què participaren més de dues-centes persones de diferents pobles del Vallès Oriental.Data de modificació: 16/06/2016 17:54:09