Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:54  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

QUARTA EDICIÓ DELS TALLERS DE MILLORA DE L'OCUPABILITAT

  • Taller de Millora de l'Ocupabilitat

    Taller de Millora de l'Ocupabilitat

  • Taller de Millora de l'Ocupabilitat

    Taller de Millora de l'Ocupabilitat

14/6/2016

La Regidoria de Serveis Socials ha finalitzat la quarta edició del Taller de Millora de l'Ocupabilitat adreçat a persones en situació d'atur de llarga durada.

 

Els Tallers de Millora de l'Ocupabilitat s'han portat a terme al Centre de Formació d'Adults G2M i han estat adreçats a persones inscrites a la borsa de treball municipal i en seguiment per part del Departament de Serveis Socials. La psicòloga del Servei d'informació i atenció a les dones ha estat l'encarregada de dirigir les sessions.

 

Un nombre important d'usuaris que s'han pogut beneficiar d'aquest projecte son homes en edat laboral, aturats de llarga durada en un alt percentatge, provinents de l'àmbit de la construcció, amb dificultats idiomàtiques i amb poca o nul·la formació.

 

En aquesta edició s'ha fomentat el treball de l'autoestima, la confiança i altres aspectes personals com les habilitats comunicatives i socials per treballar el projecte professional de cadascú.

 

El proper Taller de Millora de l'Ocupabilitat s'iniciarà el proper mes d'octubre i estarà adreçat a dones en situació d'atur de llarga durada i en seguiment per part dels Serveis Socials Municipals.

 

Més informació a www.besos.catData de modificació: 16/06/2016 17:26:17